Met iDeal betalen bij High Fidelity Discs

Redactie HiFi.nl | 28 februari 2008

High Fidelity Discs blijft zich inspannen om online kopen niet alleen steeds leuker, maar ook gemakkelijk te maken. Klanten van High Fidelity Discs hebben daarom sinds kort de mogelijkheid om hun bestelling te betalen via iDeal. Dat is een online betaalmethode die ontwikkeld is door een aantal banken, die het mogelijk maakt om internetaankopen direct af te rekenen via een betaalrekening.



Het iDeal systeem koppelt u meteen aan uw eigen internetbankierprogramma, zodat u in een vertrouwde omgeving uw betaling kunt doen. Daar hoeft u zich dus niet apart voor in te schrijven of speciale software te downloaden. Als u thuisbankiert met een Nederlandse rekening bij Postbank, ING, Rabobank, ABN-AMRO, SNS of Fortis kunt u gebruik maken van iDeal.

Een ander groot voordeel van iDeal is de snelheid. Alle High Fidelity Discs bestellingen - met uitzondering van pre-orders - die u voor half vijf ´s middags via iDeal betaalt, worden dezelfde dag nog verstuurd. Voor Nederlandse klanten betekent dat in de meeste gevallen bezorging op de eerstvolgende werkdag.

De snelste betalingsmethode voor klanten met een buitenlands rekeningnummer blijft Paypal.


EDITORS' CHOICE