NIEUWSMcIntosh

Nieuwe producten van McIntosh

(ingezonden mededeling)

Met een nieuw CD/SACD-loopwerk, dat door het eromheen gegoten chassis superstil is. Met een dubbele laser pick-up en nieuwe digitale servo’s, die via een betere focussering zorgen voor een waarneembaar betere respons. De MCD301 maakt gebruik van de nieuwste 24-bit, 192 kHz sampling PCM/DSD D/A converters met gebalanceerde uitgang. En dat gebalanceerde traject wordt helemaal doorgetrokken tot de audio-uitgangen, die daarmee extreem lage vervorming en een groot dynmisch bereik bieden.



McIntosh MA7000

We weten wel dat McIntosh zware versterkers voert. De nieuwe MA7000 geïntegreerde stereoversterker is met zijn 250 Watt per kanaal het vlaggenschip van de lijn, die verder bestaat uit MA6300 (160W) en MA6600 (200W). Natuurlijk beschikt de MA7000 ook over die typische McIntosh autoformers. Die stellen de versterker in staat om de meest moeilijke belastingen goed en volledig aan te sturen. En naast een phono-MM ingang voert hij ook een klassieke 5-bands klankregeling, die door de ware muziekliefhebber zeker op waarde zal worden geschat.



McIntosh MA6600

Een geïntegreerde stereo-versterker van 200 Watt per kanaal. Dankzij zijn ingebouwde autoformers levert de MA6600 dat vermogen moeiteloos aan elke impedantie – zoals je van een echte McIntosh mag verwachten. Aanvullend is de MA6600 uitgerust met een goed bruikbare Phono-ingang (5uV, 47kOhm) en is geschikt om de nog te verschijnen TM2 AM/FM/HD tuner-module te herbergen.



MERK

EDITORS' CHOICE