ISF level II certificaat voor Artware Sound & Vision

Redactie HiFi.nl | 27 juli 2010

Artware Sound & Vision, leverancier van hoogwaardige beeld- en geluidsapparatuur in Midden-Nederland, is door de Image Science Foundation (ISF) gecertificeerd voor ISF Level II kalibratie. Praktisch betekent dit dat Artware Sound & Vision in staat is beeldschermen (lcd/plasma/projector) zo goed mogelijk af te stellen, zodat thuis maximaal kan worden genoten van een perfecte beeldkwaliteit.

Wie een hoogwaardig beeldscherm aanschaft verwacht een zeer hoge beeldkwaliteit. Helaas blijkt dat in de praktijk vaak niet het geval te zijn. Beeldschermen zijn in winkels zo afgesteld dat ze maximaal aandacht trekken van consumenten. Eenmaal thuis dient het scherm zo te worden ingesteld (gekalibreerd) dat het maximaal presteert. Een goed ingesteld scherm geeft veel meer kijkplezier. Daarnaast kan kalibreren de levensduur van een scherm enorm verlengen.



Artware Sound & Vision heeft de kennis en de apparatuur in huis om beeldschermen optimaal te laten presteren. Ook beeldschermen die niet bij Artware Sound & Vision zijn aangeschaft kunnen door hen bij de klant thuis gekalibreerd worden.


EDITORS' CHOICE