NIEUWSMarmitek

Marmitek levert draadloze HDMI-oplossing

Redactie HiFi.nl | 15 februari 2011 | Marmitek

Het enthousiasme over een fraaie, als een schilderij aan de muur gemonteerde, TV wordt vaak een stuk minder als blijkt dat de bekabeling zich lastig laat wegwerken. Met de Marmitek GigaView810 is dit voorgoed verleden tijd.

De GigaView810 is een HDMI zender die speciaal is ontwikkeld voor het draadloos verzenden van het signaal van bijvoorbeeld uw decoder naar uw flatscreen. U monteert de ontvanger heel eenvoudig en onzichtbaar tegen de muur achter uw TV. De zender kunt u op of achter uw HDMI apparaat plaatsen.

Ongecomprimeerd
De Marmitek GigaView810 verstuurt Full HD-signaal zonder dit eerst te comprimeren. Hierdoor kent het signaal geen kwaliteitsverlies of vertraging (perfect voor game consoles). De GigaView810 overbrugt een afstand tot 10 meter naar de HDTV of –projector waarbij het ontvangen signaal exact dezelfde eigenschappen heeft als wanneer het signaal door een hoogwaardige HDMI-kabel wordt verstuurd.

De Marmitek GigaView810 ondersteunt alle digitale resoluties tot 1080p @60pfs. Het product voldoet 100% aan de HDCP-standaard. High-bandwidth Digital Copy Protection (HDCP) is een systeem waarmee piraterij moet worden voorkomen. Decoders met HDCP geven een digitaal signaal uitsluitend door aan apparaten die ook HDCP ondersteunen, zoals de Marmitek GigaView810.

De Marmitek GigaView810 heeft een consumenten adviesprijs van 329,- euro en is per direct leverbaar. Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

MERK

EDITORS' CHOICE