NIEUWSPioneer

Nieuwe koptelefoons van Pioneer

Pioneer introduceert twee nieuwe koptelefoons. De tweekleurige SE-CL721 ‘Bass Head’ in-ear koptelefoon en de SE-MJ151, een die over de oren wordt gedragen.  

Bij de in-ear koptelefoon, speciaal gemaakt om clubbeats goed weer te geven, worden 3 maten zachte oortjes geleverd om te zorgen dat iedereen hem past. Ze beschikken over drivers van 9 mm die een afspeelfrequentie van 5 Hz tot 22 kHz kunnen produceren. Dit allemaal op een volume van 110 dB. Binnenin zitten vergulde 3,5 mm stereo-miniaansluitingen en een verzilverde OFC-draad. Bovendien zit er een 1,2 meter lang snoer aan, zodat je er alle kanten mee op kunt.

De andere, die gewoon over de oren geplaatst wordt, beschikt over zachte oorpads, drivers van 40 mm die een frequentiebereik van 10 Hz tot 25 Hz aankunnen. Ook hierin zitten vergulde 3,5 mm stereo-miniaansluitingen en een 1,2 meter lang snoer.

Beide koptelefoons zijn vanaf maart verkrijgbaar in zwart, wit en blauw. De gemiddelde verkoopprijs voor de SE-CL721 is 39,99 euro en voor de SE-MJ151 zal dit 71,99 euro zijn.  


EDITORS' CHOICE