Audiovector R3 Avantgarde in zwart

788 x bekeken | geplaatst op 7 mei 2022

€ 6.250,-kenmerken

Merk Audiovector
Categorie Luidspreker front
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 07-05-2022

Beschrijving


R3 compacte vloerstaanders

Onze Audiovector R3 Avantgarde is een vloerstaand model dat in ieder interieur gemakkelijk een plaatsje kan vinden door de slanke vorm en hoogwaardige afwerking in zwart essen.

De Audiovector R3 beschikt over eigen drivers zowel voor de lage tonen als de hoge- en middentonen. De behuizingen van de R series zijn gelamineerd voor extra stijfheid dankzij de ronde vorm. De ronde vorm voorkomt interne staande golven en resonanties. De luidsprekers staan op een geïntegreerde voet waarmee zij licht verend staan opgesteld om te ontkoppelen van de ondergrond.

De R3-serie levert een nauwkeurig geluidsbeeld met power en levendigheid die hun werkelijke grootte verloochenen. Deze luidsprekers laten de luisteraar verlangen naar meer.

Om optimaal te kunnen profiteren van de Audiovector-tweeters en de met de hand gemonteerde midden- / basdrivers die zijn gemaakt met Aramid Composite-membranen, is het voorste schot smal. Het resultaat is een soepele, brede, nauwkeurige geluidsdiffusie, die ongewenste diffractievervorming tot een absoluut minimum beperkt.

De R3 Avantgarde is voorzien van de R AMT tweeter en aangepaste filters voor nog meer transparantie en verfijning en carbon mid-woofer met fase-plug

Ons winkelmodel in blck-ash in nieuwstaat nu
van € 8650,- voor € 6250,-

Aanbieder


Van Duppen Audio
binnenkort weer open
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
EDITORS' CHOICE