McIntosh MA 8950 versterker

777 x bekeken | geplaatst op 18 juni 2022

N.o.t.k.kenmerken

Merk McIntosh
Categorie Stereo versterker
Type MA8950
Serienummer 000000
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2022
Geplaatst op 18-06-2022

Beschrijving


Te koop een door ons ingeruilde McIntosh MA 8950,

Deze versterker is in absolute nieuwstaat en wordt geleverd met volledige garantie etc

De McIntosh MA8950 geïntegreerde versterker biedt 200 watt per kanaal en combineert de versterkingsexpertise en voorversterkertechnologieën van McIntosh in één uitgebreide stereogeluidssysteemcomponent. Het vervangt de bekroonde MA8900 en voegt extra prestatieverbeteringen toe aan een toch al uitstekende stereo geïntegreerde versterker.

De dynamic headroom is in de MA8950 toegenomen van 2,0dB naar 3,1dB als gevolg van de verdubbeling van de filtercapaciteit. Dit geeft de MA8950 nog meer vermogen om muzikale pieken te reproduceren met minder vervorming. De verhoogde filtercapaciteit zorgt ook voor een meer verbluffende basweergave, low-end prestaties en algehele basregeling.

De MA8950 wordt standaard geleverd met de DA2 Digital Audio Module in plaats van de DA1 Digital Audio Module die in de MA8900 zat. De DA2 biedt zeven digitale ingangen: twee coaxiale, twee optische, een USB, een MCT en een HDMI Audio Return Channel (ARC) aansluiting. TV’s met een compatibele HDMI (ARC)-uitgang kunnen worden aangesloten op de MA8950 om te genieten van het geluid van je tv als nooit tevoren via je muzieksysteem thuis. Populaire meerkanaals audioformaten van Dolby en DTS worden ondersteund en zullen vakkundig worden geconverteerd naar 2-kanaals audio voor een correcte weergave. De MA8950-afstandsbediening kan de power en het volume van de tv regelen wanneer CEC-communicatie is ingeschakeld in zowel de versterker als de tv. De DA2 biedt ook verhoogde ondersteuning voor DSD-weergave tot DSD512 via de USB-ingang.

Ondanks zijn uitgebreide selectie van digitale audio-ingangen, is analoge connectiviteit niet over het hoofd gezien op de MA8950. Met een gebalanceerde en zes ongebalanceerde stereo-ingangen plus Moving Coil en Moving Magnet phono-ingangen voor jouw draaitafel(s) is ook de analoge sectie meer dan compleet. De Moving Coil phono-ingang wordt geleverd met instelbare belasting, zodat je het geluid van vinylplaten kunt verfijnen. Alle ongebalanceerde analoge connectoren zijn gemaakt van hoogwaardig verguld massief messing voor superieure signaalverwerking en aarding. Alle analoge en digitale ingangen kunnen aangepaste namen krijgen voor gebruiksvriendelijke systeembesturing en configuratie. Voor nog meer flexibiliteit bij het instellen van jouw stereosysteem heeft de MA8950 een ongebalanceerde vaste uitgang en een ongebalanceerde variabele uitgang die kan worden gebruikt om het audiosignaal naar een tweede eindversterker te sturen.

Andere updates zijn onder meer verbeterde voedingscomponenten voor een nog lagere geluidsemissie en extra betrouwbaarheid onder de meest veeleisende omstandigheden. De MA8950 blijft krachtige microprocessors gebruiken voor een robuuste en soepele systeemwerking, evenals enkele van de nieuwste state-of-the-art circuitcomponenten van audiokwaliteit om het best mogelijke geluid te produceren.

De McIntosh MA8950 geïntegreerde versterker beschikt over Autoformers die zich zich aan weerszijden van de transformator bevinden en leveren 200 Watt per kanaal, voldoende vermogen om vrijwel alle luidsprekers goed aan te sturen. Het unieke ontwerp van de Autoformer garandeert dat jouw luidsprekers altijd de volledige 200 Watt zullen ontvangen, ongeacht of ze een impedantie van 2, 4 of 8 Ohm hebben.


Nieuwprijs is 11490.-

Inruil is mogelijk

Aanbieder


AudioExpert
binnenkort weer open
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch
EDITORS' CHOICE