Naim UnitiLite

441 x bekeken | geplaatst op 14 augustus 2022

€ 900,-kenmerken

Merk Naim Audio
Categorie Stereo versterker
Type unitilite
Serienummer 343331
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2013
Geplaatst op 14-08-2022

Beschrijving


De UnitiLite, een alles-in-een speler, is het kleinere broertje van de NaimUniti 2 van de Britse Naim audiofabrikant.
De UnitiLite is, in tegenstelling tot de NaimUniti 2, verpakt in een “Slim-line” behuizing.

De UnitiLite beschikt over een CD-speler, een MP3/iPod/iPhone aansluiting, een DAC (Burr-Brown PCM 1793), een 32/192kHz netwerkspeler, een 2x50W versterker en dat alles in een compacte behuizing. Net als alle andere Naim-producten die streamen is de UnitiLite voorzien van een netwerkverbinding, waarmee hij met elke willekeurige UPnP-server op het thuisnetwerk kan worden verbonden. Dan hebt u tevens toegang tot de meeste internetradiostations. De UnitiLite is geschikt voor streamingdiensten als Spotify connect en Tidal.

Laat je niet misleiden door de afmetingen van de UnitiLite. Achter zijn slanke uiterlijk gaat high-end Naim electronica schuil, die zorgt voor energieke en heldere muziekweergave.

Voeg alleen een paar speakers toe en je hebt een toegankelijk alles-in-één systeem.

De UnitiLite kan op verschillende manieren worden bediend. Uiteraard via de afstandsbediening maar ook via de zeer gebruiksvriendelijke Naim app voor Android en iOS.

Alles werkt perfect en op 13 augustus jl. (bon aanwezig, zie foto) is display vervangen, voorzien van laatste updates en helemaal nagekeken.

Nieuw: € 2750
Nu vaste prijs: € 900
EDITORS' CHOICE