Bowers & Wilkins 706 S3 Satijn wit

291 x bekeken | geplaatst op 23 februari 2024

€ 650,-



kenmerken

Merk Bowers & Wilkins
Categorie Luidspreker front
Type 706 S3 Satijn wit
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 23-02-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De krachtige Bowers & Wilkins 706 S3 is de ideale luidspreker op een voet voor uitzonderlijk geluid in grotere ruimtes. Dankzij de ontkoppelde Carbon Dome-tweeter en zorgvuldig geüpgradede crossover van de Bowers & Wilkins 706 S3 hoort u alle details in uw muziek. De Continuum-conus bas-/midrangedriver van maar liefst 165 mm biedt voldoende uitbreiding en schaal voor gebruik in grotere ruimtes.

* Standaard(en) niet meegeleverd. Deze kunnen apart besteld worden.

De Bowers & Wilkins 706 S3 heeft Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de Bowers & Wilkins 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter met een break-up plafond van 47 kHz voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Dankzij de composietconstructie, vermijdt de Continuum™ conus de abrupte overgangen die de prestaties van een traditionele driver kunnen beïnvloeden. Het resultaat is een meer open, neutrale weergave die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie overbrengt.

De nieuwe gebogen klankkast van de Bowers & Wilkins 706 S3 en de individuele unitcapsules zorgen voor een stuk minder vervorming van de behuizing en een zuiverder, meeslepender geluid.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE