Bowers & Wilkins 703 S3 Hoogglans zwart

347 x bekeken | geplaatst op 24 februari 2024

€ 1.650,-



kenmerken

Merk Bowers & Wilkins
Categorie Luidspreker front
Type 703 S3 Hoogglans zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 24-02-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De nieuwe Bowers & Wilkins 703 S3 is voor het eerst uitgerust met de iconische Tweeter-on-Top-configuratie en een ontkoppelde FSTâ„¢ Continuum-conus midrangedriver. Daarnaast is hij uitgebreid met het revolutionaire Biomimetic Suspension en twee Aerofoil Profile-basdrivers.

De nieuwe Tweeter-on-Top-configuratie en de revolutionaire Biomimetic Suspension in de ontkoppelde midrange-driver tillen de Bowers & Wilkins 703 S3 naar een ongekend prestatieniveau.

De Bowers & Wilkins 703 S3 is uitgerust met de nieuwste generatie iconische Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing. De nieuwe, meer langwerpige vorm bevat een langer buisbelastingssysteem om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie.

Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de Bowers & Wilkins 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter met een break-up plafond van 47 kHz voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

De Bowers & Wilkins 703 S3 heeft een speciale midrange-conus, uitgerust met vier belangrijke Bowers & Wilkins-technologieën: de Continuum conus, FST™, Biomimetic Suspension en ontkoppelde midrange. De laatste zorgt voor minimale verstoring door de basdrivers.

De Aerofoilâ„¢ Profile-basconus is ontwikkeld met behulp van geavanceerde computermodellen en heeft een variabele dikte. Hierdoor is hij stevig op de plekken waar dit het hardst nodig is. Het resultaat: een diep en dynamisch basgeluid.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE