Bowers & Wilkins Px7 S2 Blauw

225 x bekeken | geplaatst op 26 februari 2024

€ 299,-



kenmerken

Merk Bowers & Wilkins
Categorie Hoofdtelefoons
Type Px7 S2 Blauw
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 26-02-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - Ervaar uw muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft met het ongeëvenaarde geluid van de Bowers & Wilkins Px7 S2 hoofdtelefoon. Dompel uzelf onder in elk detail en hoor hoe uw muziek echt klinkt.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 maakt gebruik van speciaal ontworpen driver-units van 40mm, zorgvuldig onder een hoek geplaatst in elk oorstuk voor een echt gerichte en meeslepende luisterervaring.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 gebruikt in totaal zes microfoons voor een uitstekende ruisonderdrukking die ongewenste interferenties onderdrukt zonder de dynamiek en energie van uw favorieten muziek aan te tasten. Als extra bonus bieden ze ook kristalheldere gesprekskwaliteit.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel, langdurig luisteren, met luxueuze oorkussens van traagschuim die uw oren perfect omsluiten en een elegante stoffen afwerking.

De Bowers & Wilkins Px7 S2 maakt gebruik van aptXTM Adaptive draadloze technologie en krachtige DSP. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende 24-bit hoge resolutie geluidskwaliteit van geschikte streamingsdiensten. Sluit hem aan op uw laptop met een USB-kabel om van de zelfde hoge resolutiekwaliteit te genieten.

Aanbieder


Stassen Hifi
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE