Bowers & Wilkins FS Duo Stands Zilver

176 x bekeken | geplaatst op 15 maart 2024

€ 689,-



kenmerken

Merk Bowers & Wilkins
Categorie Overige
Type FS Duo Stands Zilver
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 15-03-2024

Beschrijving


Prijs is per paar - De Bowers & Wilkins Formation Duo Stands bieden de best mogelijke akoestiek bij luisterervaringen met de Bowers & Wilkins Formation Duo draadloze luidsprekers. De stands zijn zo gegoten dat de luidsprekers op de perfecte hoogte komen te staan bij een zittende luisterervaring. De Bowers & Wilkins Formation Duo Stands maken het mogelijk voor de luidsprekers om het beste uit zichzelf te kunnen halen, en zijn zowel in zwarte als zilveren kleur volledig afgestemd in design en uitstraling.

De rubberen voeten ontkoppelen de stands van verschillende soorten vloeren, en kabelmanagement zorgt voor een discreet aanblik waarbij de bekabeling is weggewerkt in de hals van de stand. De Bowers & Wilkins Formation Duo Stands is een aanvulling op de Formation Duo luidsprekers, zowel in elegantie en stijl, als ook akoestiek en geluidsweergave.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE