AudioWijzer Underboards

356 x bekeken | geplaatst op 19 mei 2024

Zie toelichting



kenmerken

Merk * Anders
Categorie Absorptie
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2024
Geplaatst op 19-05-2024

Beschrijving


Het AudioWijzer Underboard Is tot stand gekomen na vele jaren experimenteren. Het begon met een MDF audiomeubel. En de ontdekking dat het uitmaakte wat er tussen het audiomeubel en het apparaat zat. Vanaf dat moment zijn we gaan experimenteren met verschillende materialen. Voornamelijk hout. En is uiteindelijk het AudioWijzer Underboard ontwikkeld.

En dit hout doet echt wonderen voor je apparaat. Of het nu een Switch, een modem Of een versterker is. Het doet heel veel goeds. Ook hier geldt weer dat er ineens een opnameruimte tevoorschijn komt. Dat tonen langer leven. En eerder beginnen. Dat alles er meer staat. Met meer aanwezigheid.

De boards zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes:

18mm
36mm
54mm
72mm

De optimale dikte Is heel erg vaak 54 mm. Omdat de dikte van deze plank in sommige audio meubels nogal eens een probleem is, zijn er ook dunnere varianten. Deze dempen anders en klinken dus ook anders. Maar het is altijd een verbetering ten opzichte van de standaard ondergrond.

De boards zijn leverbaar in 50cm bij 40cm of 46cm bij 36cm. Om het hout te beschermen en zeker niet In de laatste plaats voor de klank worden de boards geolied in blanke olie.


18mm dik: €135
36mm dik: €165
54mm dik: €200
72mm dik €270




EDITORS' CHOICE