Totem Sky Tower Wit

1070 x bekeken | geplaatst op 29 juni 2024

€ 1.499,-kenmerken

Merk Totem Acoustic
Categorie Luidspreker front
Type Sky Tower
Serienummer xxx
Conditie Demo
Bouwjaar
Geplaatst op 29-06-2024

Beschrijving


De Totem Sky Tower is de opvolger van de Totem Sttaf, een sierlijke compacte vloerstaander die reeds meer dan twintig jaar in het assortiment is geweest. Het is aan de Sky Tower dus om een waardige opvolger te worden. Gezien de ervaringen die we hebben opgedaan is dat een understatement te noemen. Zelden hoorden we een luidspreker in deze prijsklasse met zoveel muzikale kwaliteiten! Spannend, open en gedetailleerd. De kast lijkt nu in lijn te liggen met die van de Totem Hawk. Erg fraai gemaakt en onze uitvoering is gemaakt in een mat witte finish en met zwarte Claws. Onmogelijk dat iemand deze luidspreker niet sierlijk zal noemen. Een front is standaard en werkt magnetisch.

De Sky Tower is een traditioneel vormgegeven luidspreker waarbij de verhouding goed gekozen zijn. Hij is 85 cm hoog en is een sierlijke verschijning.De toegepaste units zijn een 15 cm mid-woofer gecomineerd met een 3,3 cm tweeter wat vrij groot is qua diameter. De tweeter loopt tot ver boven het menselijk gehoor (30 kHz maar gaat ook laag genoeg om een vloeide overgang te verkrijgen met de woofer.) De 15 cm "lange slag" woofer levert mede door zijn overgedimensioneerde rolrand een laagextensie tot zijn 36 Hz en dat is echt diep te noemen. In de praktijk weten we dat hij zelfs nog lager haalt maar dat is afhankelijk van de kamer.

De Totem Sky Tower kunt u nog verder optimaliseren en aanpassen op de akoestiek. Een speciaal ontwikkeld compartiment onder in de luidspreker kan gevuld worden met zand. Hierdoor veranderd de karakteristiek van de kast waardoor deze stiller wordt en dus minder kleurt met een strakkere weergave als gevolg. Handig als de luidspreker wat dichter tegen de muur geplaatst wordt. Combineer u de Sky Tower met een Linn Majik DSM of Linn Selekt DSM, dan profiteert u van Space Optimisation. Een waardevolle feature om de beste geluidskwaliteit te verkrijgen in uw ruimte. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen gerust zeggen dat wij ongelofelijk veel ervaring hebben met Totem luidsprekers.

Nieuwprijs: € 2.899,- set

Demoprijs: € 1.499,- set

Aanbieder


AudioXperience
dinsdag op afspraak weer open
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
EDITORS' CHOICE