Rhapsody verwelkomt drie nieuwe producten

De Hilversumse speciaalzaak Rhapsody heeft drie nieuwe product(lijn)en toegevoegd aan het assortiment. Naast de AudioResearch VSI-75, verwelkomen Harry van Dalen en Michael van Polen ook de vernieuwde Classic-lijn van AudioPhysic en de prachtig vormgegeven nieuwkomer Olympica van Sonus Faber.

De Olympica van Sonus Faber tijdens High End München.

Die laatste speakers zagen we natuurlijk al tijdens High End München, maar nog deze maand is de prachtig vormgegeven Olympica te bezichtigen én beluisteren aan de Borneolaan 25 in Hilversum. Rhapsody verwacht medio juli de Olympica I en III te mogen verwelkomen in de winkel. Over prijzen is nog niks bekend.

De Classic 20 (hierboven) en 10 (hieronder) van het Duitse AudioPhysic hebben een update gekregen. We testten de Classic 10 hier.

De Classic-lijn van AudioPhysic heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, waarbij de vernieuwde Classic 10 en 20 vanaf heden staan opgesteld bij Rhapsody. De luidspreker met hoogglans glazen kabinet is met 1750 euro voor een paar Classic 10’s en 2350 euro voor een setje Classic 20’s vriendelijk geprijsd. “Het is de heren gelukt om voor een zeer schappelijke prijs een waanzinnig hoog niveau neer te zetten”, laat de speciaalzaak weten.

Ook nieuw bij Rhapsody is de VSI-75, de nieuwe geïntegreerde versterker van AudioResearch. Dit buizenontwerp heeft vier KT120 buizen aan boord en levert 75 watt af. Harry en Michael zijn alvast “dolenthousiast over alweer een prachtig AudioResearch product”. De VSI-75 moet 8250 euro kosten.

Harry en Michael zijn alvast "dolenthousiast" over de nieuwe geïntegreerde buizenversterker.

Rhapsody is gevestigd aan de Borneolaan 25 in Hilversum. De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je er terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je buiten deze tijden langskomen, maak dan even een afspraak.

Kijk ook eens op de Rhapsody Special


EDITORS' CHOICE