NIEUWSTivoli Audio

Hi-Veiling Tivoli Audio Music System+

Redactie HiFi.nl | 03 maart 2014 | Tivoli Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 28 februari 2014

We zijn weer gestart met een verse Hi-Veiling. In deze nieuwe editie – en er gaan er weer velen volgen! – bieden we je de gelegenheid om voor een hele interessante prijs een alles-in-een-systeem van Tivoli Audio te bemachtigen. Members only!

Alles-in-een-muzieksystemen lijken ideaal, maar de werkelijkheid is vaak anders. Ze zijn te groot, ze zien er niet uit, de geluidskwaliteit blijft achter, de bediening spreekt niet voor zich… Hoe dat ook anders kan, wil Tivoli Audio graag bewijzen met de Music System+.

Hi-Veiling voor Members Only – Word Lid!

Tivoli`s Music System+ is de nieuwe generatie van de vermaarde Music System, nu uitgevoerd met Bluetooth. Zo kun je draadloos muziek afspelen vanaf de smartphone, tablet of computer. Een ander belangrijke update is de ontvangst van DAB/DAB+ (Digital Audio Broadcasting), zodat je toegang hebt tot al die digitale radiozenders die sinds de afgelopen zomer al in ruim 40% van Nederland te beluisteren zijn. Dat de Music System+ ook met al die nieuwe technieken nog even eenvoudig te bedienen is, spreekt voor zich. Ook de buitenkant bleef ongewijzigd, evenals de uitstekende audioprestaties. Met zijn gescheiden versterkers, de geïntegreerde speakers, de instelbare bottom-firing subwoofer en de naar achteren gerichte baspoorten, klinkt het systeem hoorbaar groter dan het is. Daarbij zorgt de SpacePhase™ Wide Mode voor een uitzonderlijk breed klankbeeld.

Ga naar de Hi-Veiling

Verder biedt de Music System+ alle van zijn voorganger bekende features, zoals de informatieve display, een digitale klok met batterij-backup, de complete afstandsbediening en de wekker met sluimerfunctie, slaaptimer en dubbele wektijden. De geïntegreerde, slot-loading cd-speler speelt ook zelf opgenomen cd`s en mp3- en wma-bestanden af. Verpak het geheel in een handgemaakte houten behuizing en je hebt een product om trots op te zijn!

De Music System+ waar we nu op de redactie over beschikken, is nieuw(!) met twee jaar garantie en heeft een prijskaartje van 1200 euro. Het bieden begint echter bij 225 euro, dus sla je slag! De veiling start op vrijdag 28 februari om 10u in de ochtend, en loopt door tot donderdag 6 maart 21u. Succes!


EDITORS' CHOICE