NIEUWSNuPrime

Veelzijdige NuPrime Omnia SP1 op High End München

NuPrime gebruikt het toneel van High End München om de internationale schijnwerpers op de Omnia-lijn te richten. Specifiek op de SP1, een heel handig apparaatje dat je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. 

De veelzijdige NuPrime Omnia SP1 is een draagbare hi-res server, speler, streamer, dac én hoofdtelefoonversterker(!). Gemakkelijk onderweg te gebruiken, en thuis steek je hem zo in op de meegeleverde dock die je op het netwerk kunt hangen en als bron op je hifiset. Nogal uniek is dat je zelf de dac kunt vervangen, via een insteekkaart. Om dit moment heb je de keuze tussen een ESS-dac of eentje van AKM, waarbij de ene bekend staat als analytisch en de ander wat warmer. 

Gebalanceerde hoofdtelefoons kunnen eveneens op de SP1 aangesloten worden. Daarnaast kun je het apparaatje gebruiken om te streamen naar de multiroom-apparaten van D-Stream, de betaalbare producten van een zusterbedrijf. Dankzij Qualcomm Allplay ben je niet gebonden aan NuPrime-producten. De SP1 is voorzien van usb type-c, de outputs zijn 1 x optisch, 1 HDMI, usb-c voor externe data en een interne SD-kaart. Streaming is er aan 32-bit/384kHz en DSD256.

Verkrijgbaar vanaf september via importeur Dimex. Wordt zeker vervolgd!

MERK

EDITORS' CHOICE