NIEUWSAudioExpert

AudioExpert showt o.a. Rega en Totem op zat. 14 sept. in Babel, Den Bosch

Sinan Kökbugur | 10 september 2019 | Fotografie Fabrikant | Rega

Dealer AudioExpert gevestigd in ‘s-Hertogenbosch zal op zaterdag 14 september a.s. een demonstratie geven van een aantal producten van Rega en Totem. De show vindt plaats in Cultuurcentrum Babel, in dezelfde straat waar AudioExpert zijn winkel heeft. AudioExpert is overigens geen gewone dozenschuiver. Het bedrijf is gespecialiseerd in bijzondere maatwerkoplossingen.

AudioShow bij AudioExpert in ’s-Hertogenbosch op zaterdag 14 september 2019

Dealer AudioExpert in ’s-Hertogenbosch wordt hoog aangeschreven door klanten, leveranciers en de vakpers en staat bekend om zijn maatwerkoplossingen. “Maatwerk voor zowel simpele tv-beugels als dure thuisbioscopen wordt gewaardeerd,” aldus stond het bedrijf onlangs in de schijnwerpers van De Volkskrant. AudioExpert verkoopt simpele tv-beugels maar ook hoogwaardige buizenversterkers. Op zaterdag 14 september 2019 zal AudioExpert een audioshow houden. Alle informatie staat hieronder.

Datum en tijd: de show is op 14 september 2019 en zal beginnen op 10:00 uur en eindigen om 17:00 uur. Er zijn verschillende demonstraties tijdens de show op verschillende tijden.

Primeurs: tijdens de show worden er enkele nieuwe producten geïntroduceerd van Totem Acoustic, deze zijn voor het eerste te zien in Nederland. Hoewel wij hier vooraf niet al te veel over willen verklappen, kunnen we al wel vertellen dat het gaat om een tweetal nieuwe luidsprekers. Voor meer informatie en demonstraties moet u toch echt even langs komen op 14 september. We gaan ook proberen om een introductie te doen van een nieuw product van Rega, maar dit kunnen we nog niet met 100% zekerheid toezeggen.

Wat is er te zien en te horen? Naast de nieuwe producten van Totem Acoustic, is er natuurlijk veel meer spannends te zien en te horen. Van Rega zal de gehele linie van platenspelers opgesteld staan om te bezichtigen. Van deze platenspelers is de RP10 Aphelion natuurlijk de mooiste die Rega tot hun beschikking heeft. De Rega RP10 Aphelion zal opgesteld worden met een Reference Aura phono-voorversterker, om te laten zien wat er uit platen gehaald kan worden.

Locatie: de show vind plaats in het Cultureelcentrum Babel (voorheen Muzerije) aan de Hinthamerstraat 74 in 's Hertogenbosch. Babel is gelegen schuin tegenover onze eigen winkel, dus komt u voor de Audioshow, kom ook even langs in onze winkel.

Parkeren: parkeren kan in de Hinthamerstraat, of in de parkeergarage aan de St. Josephstraat (loopafstand 2 minuten). Ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De locatie is ongeveer 10 minuten lopen vanaf 's-Hertogenbosch centraal station en de St. Josephstraat bushalte om de hoek naast de parkeergarage op ongeveer 2 minuten lopen.

Adresgegevens AudioExpert

Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch
Tel. 073 – 689 7729
E-mail: info@audioexpert.nl
Website: www.audioexpert.nl


MERK

EDITORS' CHOICE