The Chord Company Roadshow: 17-21 september

We lieten je al weten dat je op woensdag 18 september terecht kunt bij Tune Inn voor uitgebreide demo's van The Chord Company. Dat event blijkt onderdeel van een Roadshow, waarbij Patrick Mitchell van dinsdag 17 tot en met vrijdag 21 september dealers in Nederland en België bezoekt. Meer input voor de agenda dus!

The Chord Company Roadshow

Op 17,18,19 en 21* september kan je bij een groot aantal audiospeciaalzaken kennis maken met het productgamma van The Chord Company, geheel vrijblijvend demonstreren wij u de onderlinge verschillen van het The Chord Company productgamma.

Veel muziekliefhebbers vragen zich af of het zin heeft om te investeren in goede audiokabels en welk resultaat zij kunnen verwachten. Tijdens deze demonstraties kan je zelf de resultaten beluisteren en uw vragen stellen aan een productspecialist.

Tijdens de Roadshow krijgen wij ondersteuning van Patrick Mitchell van The Chord Company, tevens verantwoordelijk voor de demonstraties tijdens de jaarlijkse Bristol Hifi Show. Hij zal u op enthousiaste wijze informeren over een aantal speciale technieken die exclusief door The Chord Company worden toegepast. 

= Lees ook ons fabrieksbezoek bij Chord afgelopen najaar = 

Kort introduceren wij de laatste innovaties: XLPE afscherming. De nieuwe OHMIC banaanstekkers en bevestiging via de HEXGUN krimptool naar de kabel zijn verbeterd, een grote kwaliteitsstap voorwaarts. Daarnaast passen zij al jaren de ARAY techniek toe in hun kabels, wij laten u de verschillen graag horen.

Daarnaast komen de volgende onderwerpen nog aan bod:
- ethernetkabels
- stroomkabels
- demonstratie vergelijk ranges (C-series/Shawline/Signature/Music)

Chord Roadshow: agenda

Dinsdag 17 september – Widescreen Audio (Gent) – 19.00-21.00 uur
Woensdag 18 september – Tune Inn (Alkmaar) – Start 19.00 – 21.00 uur (*reeds volgeboekt)
Donderdag 19 september – Lexicom Multimedia (Leidschendam) – 19.00 - 21.00h
Zaterdag 21 september – AudioTempel (Heerenveen) – 2 sessies: 11.00-13.00 uur en 14.00-16.00 uur

De winkels stellen het op prijs als u uw komst vooraf kenbaar maakt via een mailtje of belletje naar de winkel.


EDITORS' CHOICE