NIEUWSRhapsody

Audio Analogue Anniversary-modellen op Sonus faber Olympica Nova

Redactie Hifi.nl | 15 september 2019 | Fotografie Fabrikant

In het spoor van de IFA in Duitsland hebben we in september op eigen bodem meer dan genoeg materiaal voor in de audiofiele agenda, eind van de maand af te sluiten met XFI 2019 in Veldhoven op 28 en 29 september. Het weekend ervoor ben je van harte welkom bij Rhapsody in Hilversum voor een show met de Anniversary-modellen van Audio Analogue, die hun kunsten mogen vertonen op de gloednieuwe Sonus Faber Olympica Nova-serie, kersvers in Denver gepresenteerd maar al wel uitgebreid door ons getest.

Audio Analogue Anniversary

Audio Analogue heeft zich als bouwer van superieure analoge versterkers allang bewezen. Ze weten niet alleen technisch maar ook muzikaal wonderen te verrichten. Hun toplijn is dan ook standaard in het assortiment van Rhapsody te vinden. Die Anniversary-line bestaat uit de¬†Puccini¬†en¬†Maestro¬†ge√Įntegreerde versterkers, de¬†Bellini¬†voorversterker en de¬†Donizetti¬†eindtrap. Ook de¬†AAphono¬†en hun nieuwe DAC is in Hilversum in huis.¬†"Een super prijs-kwaliteitverhouding die uitstekend combineert met topmerken zoals TAD, Estelon en Zellaton. We gaan ze laten horen in combinatie met de Sonus Faber Olympica Nova-serie."

Lees ook onze review van de Olympica Nova V van Sonus faber

Extra primeur: 50 jaar Abbey Road

Zoals je wellicht al weet is het vijftig jaar geleden dat het legendarische Beatles-album Abbey Road verscheen. Naar aanleiding hiervan verschijnt een speciale jubileum-editie op 27 september. Rhapsody mag deze editie tijdens de show van 21 september al laten horen. Het album is opnieuw gemixt door producer Giles Martin en mixengineer Sam Okell in stereo, high-res stereo, 5.1 surround en Dolby Atmos, samen met 23 sessie-opnamen en demo’s, waarvan de meeste nooit eerder zijn uitgebracht.

Rhapsody | Borneolaan 25, Hilversum | Zaterdag 21 september, 10.00 - 16.00 uur


EDITORS' CHOICE