NIEUWSMcIntosh

“Cost is No Object”-show op 2 en 3 nov. bij Alpha Brasschaat

Dealer Alpha High End in Brasschaat houdt op 2 en 3 november a.s. een show waarbij een superlatieve audioset zijn kunsten ten gehore mag brengen. Superlatief in klank maar ook in prijs, de show heeft niet voor niets de naam “The Cost is No Object”.

The Cost is No Object op 2 en 3 november 2019 bij Alpha High End in Brasschaat

“Zeer geapprecieerd door het muziekminnend publiek, en terecht, want het is een geweldige gelegenheid om weer eens samen te komen en van een superlatieve set te genieten, zonder koopjespraat,” aldus de aanhef van de uitnodiging van dealer Alpha High End in Brasschaat.

“Deze keer hebben wij dus voor u een speciale set, namelijk de machtige monoblokken van McIntosh en de sublieme Lilium luidsprekers van Sonus Faber. De beauty & the beast, of ook ja… 'the beauty OF the beast' want ze zijn nog fraai ook… die Mac's.

Maar er is meer… veel meer. Ook de betaalbare sets staan in de kijker, met veel nieuws. Bijvoorbeeld de nieuwe Sonus faber Olympica Nova reeks, de nieuwe hybride 252 versterker van Mac, en nog veel meer. De Lumin in de rol van streamer en voor de koptelefoon liefhebbers de ultieme Hifiman Shangri La met een koptelefoonversterker uit de CNO wereld. De Viva Egoista 845, naam niet gestolen denken we.

Plezier alom, food & drinks, lekkere koffie, en tja… uiteraard goede muziek. Sfeer… super, geen blabla, ingang gratis en just relax… it's for the fun.

Graag zien wij u dus op zaterdag 2 of zondag 3 november te Brasschaat, telkens van 10:00 uur tot 18:00 uur,” aldus Chris, Sammy en de rest van het Alpha team. 


EDITORS' CHOICE