Wide Screen Audio demonstreert Chord Electronics Ultima en Wilson Sasha DAW

De in de Belgische stad Gent gevestigde audiodealer Wide Screen Audio laat weten dat de vlaggenschepen van het Britse Chord Electronics samen met de Sasha DAW van de Amerikaanse luidsprekerbouwer Wilson Audio demonstratieklaar staan opgesteld van 4 juli tot 11 juli. De huidige vlaggenschepen van Chord zijn de Ultima Preamplifier en de Ultima Mono Power Amplifier, die 780 Watt aan acht Ohm kan leveren. Vanwege de huidige coronapandemie is het raadzaam om van tevoren even een afspraak te maken.

“Beluister de Chord Electronics Ultima Preamplifier & 780W Mono Amplifier + Wilson Sasha DAW van 4 tot 11 juli bij Wide Screen Audio.

Omdat we tijdens een weekendshow wellicht de 1,5 meter-regel niet zouden kunnen respecteren, demonstreren we de ongelofelijke Chord Electronics Ultima Preamplifier & 780 Watt Mono Amplifier doorlopend tijdens de openingsuren.

Chord Electronics heeft echt alles uit de kast gehaald met deze versterkers die ontworpen zijn voor de allerbeste high-end audiosystemen. We demonstreren deze absolute wereldtop in versterking samen met de al even indrukwekkende Wilson Audio Sasha DAW luidsprekers.

Kom langs om deze unieke setup samen met ons te komen ontdekken, geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak via info@widescreenaudio.be of bel 093 916 916,” aldus Wide Screen Audio.

Meer weten over de Ultima-versterkers van Chord Electronics? Lees dan ons artikel over de Chord Electronics Ultima voor- en eindversterkers.

Adres en contactgegevens Wide Screen Audio

Wide Screen Audio
Zwijnaardsesteenweg 75
9000 Gent – België
Tel.:  +32 (0)93 – 916 916
E-mail: info@widescreenaudio.be
Website: https://www.widescreenaudio.be/


EDITORS' CHOICE