NIEUWS

Skullcandy lanceert Hesh ANC en Hesh EVO


Sinan Kökbugur | 17 februari 2021 | Fotografie Fabrikant

Hoofdtelefoonmerk Skullcandy breidt zijn Hesh-productlijn uit met twee nieuwe edities van Skullcandy's populaire product Hesh: Hesh ANC en Hesh Evo. Hesh krijgt een upgrade door het toevoegen van de Active Noise Cancelling (ANC) technologie. Voor Hesh fans die liever geen ANC gebruiken, introduceert het merk de Hesh Evo. Beide producten zijn uitgerust met de Tile technologie waardoor de koptelefoon bij verlies gemakkelijk op te sporen is.

Skullcandy: luisteren naar Hesh fans

“Skullcandy producten worden altijd ontworpen met de wensen van onze fans in gedachten. Ook zijn we altijd bezig om de nieuwste technologieën te integreren in onze productlijnen,” zegt Jeff Hutchings, Skullcandy's Chief Product Officer. “Bij de ontwikkeling van deze nieuwe edities hebben we goed geluisterd naar de wensen van Hesh fans. We staan bij Skullcandy voor het maken van kwaliteitsproducten voor iedere geluidservaring. Hesh ANC en Hesh Evo zijn precies dé producten waar onze klanten om vragen.”

De nieuwste Hesh-modellen zitten vol met features die je al kent van Skullcandy. Bluetooth-connectiviteit is toegevoegd (call, track en volumecontrole) en duurzaamheid. De Hesh ANC en Hesh Evo geven een verfijnd geluid en beide modellen hebben een opvouwbaar ontwerp waardoor de koptelefoon gemakkelijk is mee te nemen.

Skullcandy: Hesh ANC

Nu steeds meer mensen thuiswerken en de scholen nog gedeeltelijk gesloten zijn, is er steeds meer vraag naar producten met een Active Noise Cancelling functie. Met een verkoopadviesprijs van 130 euro brengt Skullcandy met de Hesh ANC, een Active Noise Cancelling koptelefoon op de markt voor een zeer brede doelgroep.

De Hesh ANC is bovendien gemaakt om een lange tijd achter elkaar te gebruiken. De Hesh ANC heeft volgens de fabrikant namelijk ruim 22 uur aan luistertijd met de ANC functie aan. De 'rapid charge' functie zorgt dat de koptelefoon in tien minuten tot drie uur oplaadt. Ga je het verkeer in en heb je weer behoefte aan omgevingsgeluiden, dan deactiveer je gemakkelijk de ANC functie, ga verder in 'ambient mode' en luister naar muziek, podcast of luisterboek.

Skullcandy: Hesh EVO

De nieuwe Hesh Evo is volgens Skullcandy voor de perfecte 'simpele' maar ultieme geluidservaring. Skullcandy heeft in de Hesh Evo alle features verwerkt die je nodig hebt en het overbodige weggelaten. Hesh Evo heeft ruim 36 uur aan luistertijd en laadt met de 'Rapid Charge' functie in tien minuten tot drie uur op

De Hesh Evo geeft een fantastisch geluid met technologie die gemakkelijk te bedienen is. Een koptelefoonhoes is inbegrepen zodat je de de koptelefoon gemakkelijk mee kan nemen. De Hesh EVO komt in de kleuren True Black en '92 Blue voor 100 euro

Skullcandy Hes ANC en Hes EVO: prijzen en leveringsinformatie

De Skullcandy Hesh ANC en Hesh Evo zijn verkrijgbaar via Skullcandy.eu. De Hesh ANC in de kleur 'white' wordt later deze maand toegevoegd.

Hesh ANC:  130 euro
Hesh Evo:   100 euro

EDITORS' CHOICE