Master & Dynamic MW08 Sport: draadloze sport in-ears met behuizing van saffierglas

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Master & Dynamic heeft de MW08 gelanceerd, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon. De MW08 onderscheidt zich van zijn concurrenten door de behuizing die gemaakt is van onbreekbaar saffierglas, Bovendien is de transportdoos tevens oplaadstation gemaakt van Kevlar. De MW08 is ook waterdicht en de fabrikant claimt een totale batterijduur van 42 uur, d.w.z. 12 uur in de oordopjes en nog eens 30 uur in de oplaaddoos. 

Master & Dynamic MW08: robuuste draadloze in-ear hoofdtelefoon voor sporters

De nieuwe MW08 Sport van het in de VS gevestigde Master & Dynamic heeft een onbreekbare behuizing van saffierglas en een oplaaddoos van Kevlar, die een luxe uitstraling biedt en tegelijkertijd elke training kan weerstaan. Nieuwe schuimrubberen oordopjes bieden meer comfort en een aangepaste en veilige pasvorm, wat er ook gebeurt. Draadloos opladen en een totale batterijduur tot 42 uur zorgen ervoor dat de gebruiker nooit zonder zijn workout-afspeellijst zal zitten.

“Onze obsessie met materialen en technologie gaat verder met de MW08 Sport. We maken gebruik van saffierglas, een uniek materiaal dat al lang wordt gebruikt in luxe horloges en meer recentelijk in smartphones. Kevlar is moeilijk te evenaren als het gaat om een sterkte-gewichtsverhouding. Draadloos opladen is ook iets wat je bij Master & Dynamic zult blijven zien”, zegt oprichter en CEO Jonathan Levine.

De MW08 Sport is ontworpen om met de gebruiker mee te bewegen en bevat vijf maten siliconen oordopjes en twee maten schuimrubberen oordopjes voor een op maat gemaakte pasvorm die zich aanpast aan de vorm van het oor en blijft zitten tijdens de zwaarste trainingen. Geniet van briljante geluidskwaliteit met 11 millimeter Beryllium drivers en twee ambient luistermodi. Qualcomm Hybrid Active Noise Cancellation biedt een meeslepende luisterervaring in elke omgeving, aldus Master & Dynamic. Met tot 12 uur speeltijd en een extra batterijduur van 30 uur in de opbergdoos, bevat de MW08 Sport handig draadloos opladen via inductie, zodat je moeiteloos tussen de trainingen door kunt blijven werken.

Master & Dynamic MC100: Wireless Charging Pad

Samen met de lancering van de MW08 Sport introduceert Master & Dynamic een nieuw accessoire, de MC100 Wireless Charge Pad. De MC100 is gemaakt van gecoat canvas met een gegoten aluminium basis die de warmteafvoer verbetert voor een optimale efficiëntie van draadloos opladen. De MC100 kan tot 10 Watt vermogen leveren aan compatibele apparaten en de MW08 Sport kan ook worden opgeladen via de meegeleverde USB-C-kabel en USB-A-adapter.

Master & Dynamic MW08 en MC100: prijzen en leveringsinformatie

De MW08 Sport Active Noise-Cancelling True Wireless-oortelefoons zijn verkrijgbaar in zwart, zilver, blauw en olijfgroen saffierglas, allemaal in een kenmerkende zwarte Kevlar-oplaadcassette. De MC100 Wireless Charge Pad is verkrijgbaar in Silver Metal/Grey en Gunmetal/Black. De prijzen voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.


MERK

EDITORS' CHOICE