NIEUWSSennheiser

Sennheiser’s CX Plus True Wireless belooft de hele dag ANC

Het Duitse Sennheiser heeft de CX Plus True Wireless aangekondigd, een verbeterde versie van de CX True Wireless. Het belangrijkste verschil is dat de CX Plus True Wireless de hele dag gebruikt kan worden met ANC. De levering begint aan het einde van deze maand in een witte en zwarte uitvoering.

Sennheiser CX Plus True Wireless

De nieuwe CX Plus True Wireless-oortelefoons van Sennheiser zijn voorzien van de in Duitsland ontworpen TrueResponse-transducer voor audiofiel geluid, gecombineerd met Active Noise Cancelling (ANC = actieve ruisonderdrukking) die de hele dag zou moeten werken. Bovenop de belofte van hifi stereogeluid met diepe lage tonen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen, maakt Sennheiser's functie voor transparant horen het gemakkelijk om je te concentreren op externe geluiden wanneer dat nodig is, zonder de oordopjes te hoeven verwijderen.

Sennheiser heeft in juni de CX True Wireless uitgebracht. De nieuwe CX Plus True Wireless biedt ook IPX4-geclassificeerde spatwaterdichtheid en bluetooth 5.2-compatibiliteit naast SBC, AAC, aptX en aptX Adaptive codec-ondersteuning voor audio met hoge resolutie en lage latentie. Bluetooth-verbindingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de Sennheiser Smart Control-app, terwijl de ingebouwde EQ een gepersonaliseerde audio-ervaring en een “bonzende” Bass Boost-preset levert.

Dankzij de aanpasbare aanraakbedieningen kan elke interactie met de CX Plus True Wireless eenvoudig worden uitgevoerd. De gebruiker kan zelfs op maat gemaakte opdrachten maken om ervoor te zorgen dat het bedienen van audio, oproepen en toegang tot spraakassistenten gemakkelijk en intuïtief is.

Elke oordop is uitgerust met een paar dubbele microfoons voor een kristalheldere spraakopname bij het voeren van een telefoongesprek. Door het onafhankelijke gebruik van de oordopjes kunnen de rechter en linker oordopjes afzonderlijk of als een paar worden gebruikt. Ondertussen pauzeert Smart Pause automatisch de audio wanneer de oordopjes worden verwijderd en hervat het afspelen onmiddellijk wanneer ze weer in een oor worden geduwd.

De compacte oordopjes zorgen de hele dag voor plezier zonder vermoeidheid en worden geleverd met vier maten siliconen pasvormen, die extra passieve geluidsisolatie toevoegen als aanvulling op de ANC van de oordopjes.

Ten slotte heeft de CX Plus True Wireless de hele dag uithoudingsvermogen dankzij de batterij en het draagbare oplaadetui, met een indrukwekkende totale afspeeltijd van 24 uur.

Sennheiser CX Plus True Wireless: prijs en leveringsinformatie

De CX Plus True Wireless is vanaf 28 september verkrijgbaar in zwart of wit voor 160 euro.

EDITORS' CHOICE