NIEUWSiFi

iFi Audio heeft modellen Pro iCAN en Pro iDSD bijgewerkt naar Signature-versies

Sinan Kökbugur | 28 september 2021 | Fotografie Fabrikant | iFi

Het Britse audiomerk iFi Audio heeft twee van zijn modellen tegelijk herzien. De Pro iCAN en Pro iDSD zijn verbeterd en hebben het predicaat Signature gekregen. Volgens opgave van iFi Audio was het doel een nieuw niveau van geluidskwaliteit te bereiken.

iFi Audio Pro iDSD Signature

De Pro iDSD Signature is een DA-converter tevens voorversterker, netwerkstreamer en hoofdtelefoonversterker op basis van het drie jaar geleden geïntroduceerde model Pro iDSD. De Signature-versie zou in staat zijn tot “donkere achtergronden en scherpere bas”. Met name de S/R-verhouding is naar eigen zeggen met 300% verbeterd door de voedingscomponenten te upgraden.

Lees ook onze recensie over de iFi Audi Pro iDSD.

De hybride versterker maakt gebruik van dezelfde General Electric 5670s NOS-buizen, maar nu wordt hun exacte match benadrukt. Daarnaast is er volgens iFi USB 3.0-ondersteuning toegevoegd om met PS4/PS5-modellen te werken. De kers op de taart is een nieuwe afstandsbediening in een aluminium behuizing.

iFi Audio Pro iCAN Signature

De Pro iCAN Signature is een hoofdtelefoonversterker en stereovoorversterker die ook de kenmerken van zijn voorganger uit 2016 heeft geërfd. Tegelijkertijd hebben de ontwerpers van de Signature-versie het circuit herzien en het aantal audiofiele componenten vergroot. Ook is een gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang van 4,4 millimeter op het voorpaneel geplaatst.

 

Net als de Pro iDSD Signature heeft dit puur analoge apparaat een verbeterd voedingssysteem, d.w.z. een externe voeding, genaamd iPower Elite, om ruis en vervorming te verminderen. Daarnaast heeft ook de Pro iCAN Signature ook een aluminium afstandsbediening.

iFi Audio Pro iDSD en Pro iCAN Signature: prijzen en leveringsinformatie

De prijzen voor de Pro iCAN Signature en Pro iDSD Signature zijn nog niet bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE