NIEUWS

Hi-fidelity is terug! Bestel nu het Hi-fidelity Jaarboek 2022

Redactie Hifi.nl | 22 november 2021

Goed nieuws! Onze geliefde Hi-fidelity is terug! In samenwerking met HVTmagazine hebben we besloten om onze exclusieve glossy opnieuw te introduceren, wederom als dubbeldik jaarboek!

Hi-fidelity Jaarboek 2022

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keren we terug naar onze roots in de high-end audio, en hebben we onze krachten gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

Het +- 450 pagina’s dikke Hi-fidelity Jaarboek 2022 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave om 2021 gezamenlijk af te sluiten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Wil jij het Hi-fidelity Jaarboek 2022 ook niet missen? Ga naar de bestelpagina, dan heb je het dubbeldikke jaarboek voor 15 euro (exl verzenden) ruim voor de feestdagen in huis, want de eerste leveringen zijn al begin december. Vanaf vrijdag 26 november verzamelen we wekelijks op vrijdag alle bestellingen, waarop de verzending steeds in de week erna plaats zal vinden.


EDITORS' CHOICE