Yin en Yang audioshow op zat 20 nov. en zon. 21 nov. bij Alpha High End Brasschaat

Audiodealer Alpha High End in het Belgische Brasschaat organiseert onder de naam Yin en Yang op 20 en 21 november a.s. een luistershow waarbij de analoge en digitale wereld naast elkaar worden gezet. Versterkers en een draaitafel van Naim zullen luidsprekers van de Zweedse luidsprekerbouwer Marten aansturen. De toegang is vrij en Alpha High End belooft een gezellige luistershow.

Yin en Yang bij Alpha High End Brasschaat op zat. 20 nov. en zon. 21 nov.

“Yin (donker) en Yang (licht) is een oude Chinese filosofische wijsheid die in de westerse wereld is doorgedrongen. In essentie bedoelt men hiermee dat, alhoewel ze in de eerste plaats elkaars tegengestelden zijn, ze samen toch mekaar aanvullen en het geheel sterker maken… denk maar aan water en vuur, mannelijk en vrouwelijk, enzovoort. Zo vormt ook de analoge audiowereld een complementair duo met de digitale wereld.

Het is ons een plezier u uit te nodigen op een nieuwe ‘conceptshow’ waar we naar goede Alpha gewoonte u zullen entertainen met top analoog versus top digitaal materiaal.

Dat doen we met Naim Audio, voor velen bekend voor zijn hoogwaardige versterkers en cd-spelers die ondertussen werden vervangen door highend streaming toestellen.

Het was dan ook met grote verwondering dat we vernamen dat Naim de intentie had om terug te keren naar de analoge wereld met de ‘Solstice’, een uitzonderlijke draaitafel ontworpen in samenwerking met Clearaudio en waarvan we hopen dat deze furore zal maken in de wereld van de liefhebbers van het zwarte goud.

De Solstice sluiten we aan op de Naim Statement versterkers, in combinatie met de in Zweden geproduceerde Marten Coltrane luidsprekers. Dat wordt een show die je niet wil missen.

Zoals steeds, geen verkooppraatjes maar enkel mooie muziek in al zijn facetten (als het maar op vinyl staat!) en ook gestreamd kan worden.

We zien u, de overtuigde analogist (Yin) en de diehard digitalist (Yang), graag verschijnen,” aldus Alpha High End in zijn persbericht.

Wanneer? Zaterdag 20 en zondag 21 november 2021
Hoe laat? Vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur, vrije toegang, beschikbare parkeerplaats

Adres en contactgegevens Alpha High End Brasschaat

Adres:     Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat
Tel:         +32 (0)3 – 653 51 01
E-mail:    info@alphahighend.be
Website:  https://www.alphahighend.be


EDITORS' CHOICE