NIEUWS

Unisk zet jouw foto op een cover voor de Symfonisk schilderijluidspreker van Ikea

Het Nederlandse Unisk maakte al een groot aantal verschillende frontjes voor de rechthoekige Symfonisk luidsprekers van Ikea. Unisk is onlangs ook gestart om frontjes te maken voor de Symfonisk schilderijluidspreker van Ikea. De klant kan zijn foto uploaden op de website van Unisk en krijgt het resultaat thuisgestuurd. Bevestiging is zeer eenvoudig.

Unieke covers van Unisk voor Symfonisk schilderijluidspreker van Ikea

Unisk is een Nederlands bedrijf dat frontjes maakt voor de rechthoekige Symfonisk luidspreker van Ikea. Unisk biedt nu ook de mogelijkheid om een zelfgekozen foto op de schilderijversie van de Symfonisk luidspreker van Ikea te bevestigen.

De Symfonisk luidsprekers van Ikea worden verkocht door Ikea maar de techniek is afkomstig van het Amerikaanse Sonos. Alle Symfonisk luidsprekers werken precies zoals de luidsprekers van Sonos en kunnen in een Sonos-systeem worden opgenomen, waarbij luidsprekers van Sonos en de Symfonisk luidsprekers van Ikea door elkaar kunnen worden gebruikt. Lees ook onze recensie over de Ikea Symfonisk en onze recensie over de Ikea Symfonisk schilderijluidspreker.

In onze laatste recensie - dat is de recensie over de Symfonisk schilderijluidspreker - spraken wij al de hoop uit dat de klant t.z.t. zou kunnen kiezen voor frontjes met daarop een zelfgekozen afbeelding. Deze mogelijkheid wordt nu geboden door het Nederlandse Unisk. De Symfonisk schilderijluidspreker wordt een persoonlijk ding met de nieuwe Custom Print Cover van Unisk. Een geüploade afbeelding wordt gedrukt op een speciaal geweven akoestisch doek dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd op het bestaande paneel van de Symfonisk. Met de Custom Print Cover krijgt de speaker echt de functie van schilderijlijst waarop een eigen afbeelding kan worden getoond.

De Custom Print Cover is een grote toevoeging aan de bestaande collectie van in Nederland geproduceerde houten en duurzame stoffen frontjes van Unisk voor de Symfonisk boekenplank speaker. Alle covers van Unisk kunnen zonder gereedschap vervangen worden zonder de speaker te beschadigen.

De platte luidspreker kan aan de muur worden gehangen als kunstobject dat muziek kan afspelen via het Sonos audio systeem. Met de Unisk Custom Print Cover kan naast de muziek nu ook de afbeelding op de speaker naar smaak worden aangepast.

Met een Black Friday introductieprijs van 69 euro kan de Custom Cover nu worden besteld op uniskdesign.com.

Meer weten? Kijk dan op de website van Unisk.


EDITORS' CHOICE