NIEUWSEglantier

Rega, Totem en Chord voor het voetlicht op dond. 16 dec. en vrijd. 17 dec. bij Eglantier Hifi

Redactie Hifi.nl | 25 november 2021 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Mechelen gevestigde audiodealer Eglantier Hifi organiseert in de aanloop naar de kerst- en feestdagen in samenwerking met Joenit twee vinyl luisteravonden waarbij producten van Rega, Chord Electronics en Totem Acoustic centraal zullen staan. Als unicum in België heeft Eglantier de topcombinatie van het Britse Rega permanent opgesteld staan in de winkel.

Eglantier Hifi Vinyl luisteravonden op dond. 16 en vrij. 17 december 2021

In de aanloop naar de kerst en feestdagen organiseert Eglantier Hifi in samenwerking met Joenit twee vinyl luisteravonden. Als unicum in Belgie? heeft Eglantier de topcombinatie van het Britse Rega permanent opgesteld staan in de winkel.

Eglantier Hifi heeft het over de Rega Planar 10 draaitafel in combinatie met het Rega Aphelion2 MC-element en dit alles gekoppeld op de Rega Aura Reference MC Phono versterker. Deze referentie set zal te beluisteren zijn op Chord Electronics Ultima versterking en Totem Acoustic Element luidsprekers.

De luisteravonden zullen plaatsvinden op donderdag 16 december en vrijdag 17 december, beide avonden van 17.00 tot 21.00 uur.

Iedereen is welkom maar een belangstellende moet zich even inschrijven en dat kan via de volgende link: https://www.eventbrite.co.uk/e/eglantier-hifi-vinyl-luisteravonden-tickets-205032225907

Meer weten? Kijk dan op www.eglantier.net.

Adres en contactgegevens Eglantier Hifi

Eglantier Hifi
Battelsesteenweg 255
2800 Mechelen
Tel. +32 15 33 79 52
E-mail: info@eglantier.net


EDITORS' CHOICE