Demo Opera luidsprekers en Pathos versterkers op 2&3 april bij AudioTempel in Heerenveen

Audiodealer AudioTempel gevestigd in Heerenveen zal op zaterdag 2 en zondag 3 april diverse modellen van de Italiaanse luidsprekerfabrikant Opera Loudspeakers demonstreren aangestuurd door versterkers van het eveneens Italiaanse Pathos Acoustics. De demonstraties worden verzorgd door Wim van Kranen.

Opera Loudspeakers

Het in Italië gevestigde Opera Loudspeakers werd opgericht in 1989, maar de oorsprong gaat terug tot het begin van de jaren tachtig, tot een ongebruikelijke maar zeer vruchtbare synergie tussen twee culturen en twee audiofielen, de een Italiaans en de ander Engels. De eerste luidspreker die de naam Opera droeg, heette Caruso en was de voorloper van een serie die werd genoemd als eerbetoon aan de legendarische stemmen van de lyrische opera. De modellen Callas, Operetta en Divina volgden al snel. Opera-luidsprekers verschenen meteen als een fusie tussen oud en nieuw: tussen traditioneel Italiaans vakmanschap in het maken van kasten en de meest geavanceerde akoestische technologie.

Elke Opera-luidspreker, zelfs het goedkoopste model, volgt een beproefde ontwerpfilosofie: het gebruik van materialen van topkwaliteit gekoppeld aan zorgvuldig toegepaste basisprincipes van akoestische wetenschap. Tegenwoordig worden de luidsprekers van Opera overal nar toe geëxporteerd, van Europa tot het Verre Oosten.

Pathos Acoustics

Het in 1994 opgerichte Italiaanse Pathos Acoustics bouwt versterkers en bronnen en maakt veelvuldig gebruik van buizen al dan niet gecombineerd met halfgeleiders. Het assortiment dat bestaat uit geïntegreerde versterkers, een digitale versterker en voor- en eindversterkers. De combinatie van design en muzikaliteit is zeldzaam. De vesterkers van Pathos zet je niet in een afgesloten kastje.

Demonstratie op 2&3 april bij AudioTempel in Heerenveen

“In samenwerking met Analogue Audio en ERCT demonstreren we verschillende producten van Opera Luidsprekers en Pathos versterkers. Deze mooie Italiaanse combinatie zijn een lust voor oog en oor. De demo’s worden gedaan door de legendarische Wim van Kranen. Één ding is zeker als u langskomt wordt u getrakteerd op een mooie muzikale muziek beleving. De entree is gratis dus kom gerust langs,” aldus AudioTempel.

Adres en contactgegevens AudioTempel

AudioTempel
Dracht 138
8442 BZ Heerenveen
Tel. 085 – 4877 217
Website: https://www.audiotempel.nl/


EDITORS' CHOICE