dCS Lina is op drie plaatsen in de wereld te beluisteren, waaronder in Amsterdam

Gisteren schreven over de introductie van het nieuwe Lina-hoofdtelefoonsysteem van het Britse dCS. Het dCS Lina hoofdtelefoonsysteem is op dit moment op drie plaatsen in de wereld te beluisteren en één van die plaatsen is de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.  Hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions heeft het complete systeem luisterklaar opgesteld staan. 

dCS Lina bij Headphone Auditions in Amsterdam

dCS heeft een head-fi product op de markt gebracht dat vooralsnog alleen bij een specialist in de VS, in Singapore en … in Amsterdam te beluisteren is. Dealer Headphone Auditions in Amsterdam heeft de primeur voor de Benelux om het nieuwe systeem genaamd dCS Lina aan belangstellenden te kunnen demonstreren.

De dCS Lina Network DAC is gebaseerd op het design van de dCS Bartók, maar komt met een separate hoofdtelefoonversterker, die echt alles, van de moeilijkste over-ear modellen (denk aan Abyss AB1266TC en HiFiMan Susvara) tot de meest gevoelige in-ears kan aansturen. De hoofdtelefoonversterker is volgens Headphone Auditions gemaakt met de gedachte om totaal neutraal te zijn. Het systeem kan worden aangevuld met een World Clock.

In Amsterdam is het Lina System nu te beluisteren en te vergelijken met Who-Is-Who van de competitie van de drie Lina Elementen: 

  • Voor de Lina Network DAC: Chord's DAVE, Nagra Tube DAC, Mola Mola Tambaqui
  • Voor de Lina World Clock: GRIMM Audio’s MU1 en Chord's Mscaler
  • Voor de Lina Headphone AMP: Riviera AIC10bal, de wereld exclusieve Air Tight Headphone Conversion Box voor de ATC5 en 300R en XIaudio Formula S

 

Adres en contactgegevens Headphone Auditions

Headphone Auditions Amsterdam
Rapenburg 56 H
1011 TZ Amsterdam

Tel.: +31(0)6 – 8390 9266
Website: www.headphoneauditions.nl


EDITORS' CHOICE