NIEUWSSennheiser

Sennheiser licht tipje van sluier op die over Momentum 4 Wireless hangt

De Duitse hoofdtelefoonbouwer Sennheiser heeft de Momentum 4 Wireless aangekondigd. Het bedrijf heeft ook wat technische gegevens onthuld maar foto’s zijn er nog niet. Veel meer dan een tipje van de sluier wordt niet opgelicht, maar de Momentum 4 Wireless lijkt een interessante nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon te worden. 

Sennheiser Momentum 4 Wireless: draadloze over-ear hoofdtelefoon

De Sennheiser Momentum 4 Wireless die in de loop van augustus op de markt zal komen, heeft een compleet nieuw design en de fabrikant belooft buitengewoon geluid en prestaties. De nieuwe hoofdtelefoon zal voorzien zijn van geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een compleet nieuw design dat een buitengewoon comfort biedt. De batterijduur zal volgens opgave van de fabrikant maar liefst zestig uur bedragen.

Een hoofdtelefoon moet ons insziens in eerste instantie een goed geluid produceren. De drivers hebben een diameter van 42 millimeter en leveren een schitterende dynamiek, helderheid en muzikaliteit, aldus Sennheiser. De gekantelde drivers zorgen ervoor dat het geluid lichtjes van de voorzijde naar de oren van de gebruiker gekanaliseerd wordt, voor een natuurlijker geluidsbeeld. Een geavanceerde stemopname zorgt voor geoptimaliseerde telefoongesprekken en een gemakkelijkere toegang tot spraakassistenten.

Sennheiser Momentum 4 Wireless: aanpassingsmogelijkheden en een nieuw ontwerp

De Momentum 4 Wireless biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden. Het compleet nieuwe, lichtgewicht design werd geoptimaliseerd voor goede akoestische prestaties en voorzien van diep gevoerde oorkussens om een buitengewoon en langdurig draagcomfort te verzekeren. De oorkussens in kunstleer bieden zowel een optimaal comfort als een hoge precisie inzake geluidsreproductie en ANC-prestaties.

De Sennheiser Momentum 4 Wireless zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf augustus 2022. Prijsinformatie moet nog bekend worden gemaakt.

Lees ook onze recensie over de Sennheiser Momentum 3 Wireless.


EDITORS' CHOICE