NIEUWSTeufel

Teufel lanceert hoofdtelefoons Cage One, Real Blue TWS2 en Zola

Sinan Kökbugur | 09 september 2022 | Fotografie Fabrikant | Teufel

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft een drietal nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd. De Cage One is een over-ear gaming headset zonder toeters en bellen die gewoon met een analoge kabel aangesloten dient te worden. De Real Blue TWS2 is een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met ANC. Het model Zola is ook een gaming headset, maar die kan ook via USB worden aangesloten. Alledrie modellen komen in het vierde kwartaal van 2022 op de markt.

Teufel Cage One: over-ear headset

De Cage One van het Duitse Teufel is een over-ear headset met kabel voor gamen, muziek luisteren en thuiswerken. Hij is voorzien van drivers met een diameter van 40 millimeter en aansluiten doe je met een analoge jackplugkabel. De microfoon is vrij instelbaar en afneembaar. In de kabel zit volumeregeling en een dempingsknop verwerkt. De Cage One is volgens de fabrikant voorzien van zachte en comfortabele oorkussens.

In de loop van het vierde kwartaal van 2022 zal de Cage One op de markt komen voor circa 80 euro. De koper kan dan kiezen uit de uitvoeringen Night Black en Light Grey.

Teufel Real Blue TWS2: draadloze in-ears met ANC

De aangekondigde Real Blue TWS2 zijn voorzien van Active Noise Cancelling (ANC) en een lange accuduur. 

Muzieksignaal komt binnen via Bluetooth 5.2 met ondersteuning van AAC. De membranen van de drivers hebben een diameter van 12 millimeter. De laagweergave begint volgens Teufel al bij 10 Hz.

Teufel geeft een totale speelduur op in de oplaadcase van meer dan 25 uur zonder ANC, meer dan 18 uur met ANC en tot 8 uur zonder ANC na een volle laadbeurt en tot 6 uur zonder ANC na een volle laadbeurt. De Real Blue TWS2 kan tegen spatwater volgens de IPX3-norm. De koper krijgt een vijftal pasvormen meegeleverd.

De koper kan straks kiezen uit de uitvoeringen Night Black en Pure White en voor circa 150 euro zullen ze over de toonbank gaan.

Teufel Zola: gesloten gaming headset

De Teufel Zola is een gesloten over-ear gaming headset die muzieksignaal kan ontvangen via een jackplugkabel of een USB-kabel. Teufel biedt de koper een uitgebreide kleurenset om uit te kiezen. De drivers van 40 millimeter bieden volgens de fabrikant diepe en volle lage tonen, natuurlijke middentonen en zachte hoge tonen.

De gebruiker kan de Zola met software van Teufel naar wens afregelen. Het Teufel Audio Center for Zola biedt immers een tienbands equalizer.

De Zola komt in het vierde kwartaal van 2022 op de markt voor circa 130 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE