Demonstratie van Beosound Theatre bij Poulissen op zat. 15 en zon. 16 okt. a.s.

Onlangs heeft het Deense Bang & Olufsen (B&O) de Beosound Theatre gelanceerd, een fraai afgewerkte hoogwaardige soundbar die andere soundbars zou moeten laten verbleken. Wie de bewering van de fabrikant wil toetsen is uitgenodigd om in het weekend van 15 en 16 oktober a.s. een bezoek te brengen aan audiodealer Poulissen in Roermond.

Beosound Theatre voor het voetlicht bij Poulissen

“Toekomstbestendig. Verbluffend ruimtelijk geluid en een magisch, betoverend design: ons nieuwste baanbrekende product geeft een nieuwe kijk op het begrip thuisbioscoop.

De kracht, helderheid en beleving van een opstelling met meerdere luidsprekers en met geluid vanuit elke hoek. Maar dat uit één prachtige soundbar die naadloos aansluit op ieder merk televisie.

Plaats de Beosound Theatre als standalone soundbar, of combineer hem met een 55, 65 of 77 inch scherm voor een echte cinema ervaring. Om dit te vieren, nodigen we u uit voor een unieke ervaring in onze winkel. Kom langs en ervaar het zelf onder het genot van een hapje en drankje,” aldus de uitnodiging van Poulissen.

Demonstratie Beosound Theatre bij Poulissen: waar en wanneer

Zaterdag 15 oktober 2022, 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 16 oktober 2022, 12.00 tot 17.00 uur

Kijk voor het programma en meer informatie op poulissen.nl

Bang & Olufsen Poulissen
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel. 0475-335716


EDITORS' CHOICE