NIEUWS

Hi-fidelity jaarboek 2023: nieuwjaarsdeal 17,95 euro

Redactie Hifi.nl | 07 januari 2023

Het Hi-fidelity Jaarboek 2023 is naar de drukker! Dat betekent dat de voorverkoop is gesloten, alle vóór 3 januari bestelde jaarboeken zullen in de week van 9 tot en met 15 januari uitgeleverd worden. Voor nieuwe bestelling geldt de reguliere prijs van 17 euro 50 met aanvullende verzendkosten van 7 euro 95 per boek. Daar zullen we voor januari een mooie nieuwjaarsprijs van maken: 17 euro 95 inclusief verzenden! Bestellen kan via deze link

NIEUWJAARSAANBIEDING = 17,95 EURO

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL /. BE een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keerden we vorig jaar terug naar onze roots in de high-end audio, en hebben we onze krachten opnieuw gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

BESTEL 'M NU!

Het dubbeldikke Hi-fidelity Jaarboek 2023 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave om 2022 gezamenlijk af te sluiten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Bestel 'm nu! Uitleveren van de tijdens de voorverkoop (= vóór 3 januari) bestelde nummers doen we in week 2 van januari, dus tussen 9 en 15 januari. Voor alle nieuwe bestellingen geldt dat ons jaarboek in batches wordt verstuurd vanuit ons fulfilment centrum, wat betekent dat er soms een levertijd van 1 week aangehouden moet worden. We streven er naar elke vrijdag alle bestelling te verwerken voor verzending na het weekend. 

Vaste prijs = 17,50 euro
Verzendkosten = 7,95 euro
Nieuwjaarsaanbieding = 17,95 EURO TOTAAL (incl verzenden NL/BE!)

KLIK HIER OM HET DUBBELDIKKE HI-FIDELITY JAARBOEK 2023 TE BESTELLEN!


EDITORS' CHOICE