NIEUWS

Edifier S1000W: draadloos luidsprekersysteem met streaming-functies

Audiomerk Edifier heeft een luidsprekersysteem genaamd S1000W uitgebracht. De S1000W is een master/slave-systeem en is voorzien van WiFi-connectiviteit maar er zijn ook analoge en digitale aansluitingen geplaatst.

Edifier S1000W: master/slave-luidsprekersysteem

Het S1000W luidsprekersysteem van Edifier is een actief master/slave-systeem. De rechterluidspreker heeft verbindingselektronica en versterkers voor beide kanalen aan boord. De linker luidspreker is passief en krijgt zijn muzieksignaal via een kabel die is verbonden met de rechterluidspreker. Het systeem kan gebruikt worden om aan weerszijden van een computerscherm te staan, maar plaatsing aan weerszijden van een televisie is natuurlijk ook mogelijk.

Muzieksignaal komt draadloos binnen via Bluetooth of WiFi inclusief ondersteuning voor het afspelen van hi-res audio, Apple AirPlay 2, Amazon Alexa en Spotify. Tidal Connect wordt ook ondersteund.  Wie liever een kabel gebruikt kan de optische en coaxiale digitale ingang gebruiken of één van de twee analoge cinch-lijningangen.

Het Edifier S1000W systeem is een tweeweg basreflex systeem. Elke middentoner/woofer heeft zijn eigen klasse D versterker van 35 Watt. De tweeters hebben ieder een eigen klasse D versterker van 25 Watt. De middentoners/woofers hebben een aluminium conus met een diameter van 5,5 inch. De tweeter zijn voorzien van een titanium dome van één inch. Het opgegeven frequentiebereik is 45 Hz tot 40 kHz

De bediening is eenvoudig met een bedieningspaneel en afstandsbediening waardoor deze functies gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers. De luidsprekers hebben geen microfoons aan boord en kunnen dus geen luistervinkje spelen in de slaapkamer.

Edifier S1000W: prijs en leveringsinformatie

Het Edifier S1000W luidsprekersysteem wisselt voor net geen 400 euro van eigenaar.


EDITORS' CHOICE