NIEUWSAVNUE

Luistersessies met Dali Kore luidsprekers op zondag 11 dec. a.s. bij dealer Audio TV Centrum

Redactie Hifi.nl | 06 december 2022 | Fotografie Fabrikant | DALI

De vloerstaande Kore is het vlaggenschip van de Deense luidsprekerfabrikant Dali. Audio TV Centrum in Eindhoven zet deze manshoge vloerstaander in het zonnetje op zondag 11 december 2022. Om de drukte te spreiden zijn er twee sessies en belangstellenden wordt verzocht van te voren aan te geven welke sessie ze willen bijwonen. Oh, en bij elke sessie kan een prijs worden gewonnen.

Dali Kore op zondagmiddag 11 december 2022 bij Audio TV Centrum in Eindhoven

Op zondagmiddag 11 december a.s. organiseert Audio TV Centrum in Eindhoven twee luistersessies met het model Kore, het vlaggenschip van luidsprekerfabrikant Dali. Deze bijzondere luidsprekers zijn de allernieuwste topmodellen van het Deense merk. Met een bedrag van 80.000 euro per paar staan ze bij Dali bovenaan in de prijslijst en laten ze met dit gloednieuwe referentieontwerp zien wat ze in huis hebben.

“Na een uitgebreide luisterdemo waren we meteen overtuigd en besloten we de Dali KORE op te nemen in ons vaste portfolio. En zijn we exclusief dealer voor Nederland,” aldus Audio TV Centrum.

Gedurende deze middag geeft importeur Dali Benelux uitleg over de ontwerpfilosofie, de gebruikte materialen en alle bijzonderheden over de Dali Kore. “En…uiteraard gaan we de teugels laten vieren en de Kore’s laten doen waar ze goed in zijn, d.w.z. muziek laten maken.”

De middag is onderverdeeld in twee sessies, om de drukte te spreiden. Wie een sessie wil bijwonen, kan zich opgeven via de website van Audio TV Centrum.

Bovendien, elke sessie geeft Dali een IO6 hoofdtelefoon ter waarde van bijna 400 euro weg. Dus schrijf je in en kom naar de show voor de Dali Kore en maak tegelijkertijd kans op een Dali IO6 hoofdtelefoon.

MERK

EDITORS' CHOICE