Yamaha YH-5000SE op zat. 10 dec. te beluisteren bij Wifimedia in Arnhem

Onlangs heeft Yamaha de bijzondere hoofdtelefoon YH-5000SE aangekondigd, een over-ear model met ortho-dynamische drivers. De ontwikkelaars hebben naar eigen zeggen maar liefst zes jaar besteed aan ontwerp en ontwikkeling voordat het uiteindelijke resultaat naar buiten werd gebracht. Wie deze bijzondere hoofdtelefoon wil zien en horen, moet op zaterdag 10 december a.s. een bezoek brengen aan Wifimedia in Arnhem.

Zie en hoor de Yamaha YH-5000SE op zaterdag 10 december a.s. bij Wifimedia

“Yamaha’s nieuwe vlaggenschipmodel YH-5000SE combineert geavanceerde technologieën om geluid van enorme kwaliteit te creëren. Dat is de essentie van Yamaha’s filosofie om “True Sound” te creëren. Dat is ook waarom zij ervoor gekozen de beste materialen te gebruiken in combinatie met hun unieke en historische orthodynamic driver die in de loop der tijd een nog verdere evolutie heeft ondergaan. Voor de luisteraar die op zoek is naar het toppunt van True Sound in hoofdtelefoons, is hier de oplossing,” aldus audiodealer Wifimedia in Arnhem.

Lees ook ons nieuwsartikel over de Yamaha YH-5000SE.

Op zaterdag 10 december 2022 zal Yamaha’s nieuwe hoofdtelefoon tussen 11:00 uur en 16:30 uur in de head-fi ruimte van Wifimedia te beluisteren zijn. Onder de indruk van de hoofdtelefoon? Pre-order de hoofdtelefoon tijdens het event en zorg er voor dat je hem als één van de eerste in huis hebt.

MERK

EDITORS' CHOICE