NIEUWS

High End München 2023 is volgeboekt

Redactie Hifi.nl | 06 december 2022 | Fotografie Fabrikant

De jaarlijkse internationale High End audioshow in de Duitse stad München, die de eerstvolgende keer in mei 2023 zal plaatsvinden, is volgeboekt. De internationaal gerenommeerde audiobeurs is leidinggevend als het gaat om het indrukwekkend zetten van de toon voor muziekweergave van topklasse en geeft al vier decennia ideeën en impulsen aan producenten, verkopers en consumenten van hoogwaardige consumentenelektronica. Op de vier dagen van het evenement in de maand mei komt de hele wereld van audio-experts en professionals samen in München om honderden exposanten uit meer dan veertig verschillende landen te bezoeken terwijl ze hun nieuwste innovaties presenteren in de hallen en atriums van het MOC Event Center.

High End München 2023: van 18 t/m 21 mei 2023

Na de registratiedeadline voor de High End 2023 op 30 november 2022, is het organiserende bedrijf High End Society Service GmbH verheugd aan te kondigen dat de internationale audioshow opnieuw volgeboekt is. Volgens de organisator van het evenement was vooral de vraag naar de populaire atriumruimtes veel groter dan de beschikbare capaciteit. De aanhoudende belangstelling voor het evenement onder exposanten is uiterst positief en laat zien hoe beurzen in de toekomst een essentiële rol zullen blijven spelen als internationale marktplaatsen.

De uitbundige en aangename sfeer op de laatste High End in mei 2022 bevestigde deze positieve ontwikkeling na een pauze van twee jaar. Directe communicatiemogelijkheden, de uitgebalanceerde mix en de combinatie van een B2B-platform en een beurs als een belangrijk evenement hebben er allemaal toe bijgedragen dat 's werelds belangrijkste audioshow de afgelopen vier decennia een speciale ervaring is geworden.

De IPS OEM-beurs groeit

Als een uitsluitend B2B-evenement vierde de OEM-vakbeurs IPS (International Parts + Supply) in 2022 zijn première. Volgend jaar vindt het evenement parallel aan de High End plaats op alle vier de dagen van de beurs, die het zal aanvullen met een breed scala aan OEM-producten. De vraag onder toeleveringsbedrijven naar de IPS in 2023 is al hoger dan bij het eerste evenement, hetgeen betekent dat de OEM-beurs vakbezoekers zeker veel inspiratie en impulsen zal bieden om partners te vinden en zakelijke transacties direct op de locatie af te sluiten. De registratieperiode voor de IPS eindigt op 31 december 2022.

Tickets voor de High End 2023 zijn alleen online te koop via de ticketshop, die de organisatie vanaf begin volgend jaar zal activeren.


EDITORS' CHOICE