NIEUWS

Vision Ears introduceert nieuwe limited edition in-ear hoofdtelefoon PHöNIX

Het Duitse Vision Ears bouwt uitsluitend bekabelde in-ear hoofdtelefoons en beweegt zich in het hogere prijssegment. Het bedrijf heeft een speciale gelimiteerde editie van het model PHöNIX aangekondigd. Iedere oordop heeft 13 drivers en een vijfweg cross-over aan boord. De geluidskwaliteit is subliem volgens de fabrikant. Dat is het prijskaartje ook.

Vision Ears PHöNIX

Vision Ears staat bekend om zijn premium en eventueel op maat gemaakt in-ear hoofdtelefoons die volgens de ontwerpers een ongeëvenaarde luisterervaring te bieden. De PHöNIX heeft 13 gebalanceerde armatuurdrivers die worden aangestuurd door een passieve vijfweg cross-over. De weergave van details is ongekend volgens de fabrikant.

De PHöNIX is een exclusief ding en nu komt er een nog exclusievere beperkte oplage van het model. De behuizing maar ook een aantal drivers zijn vernieuwd. Het is volgens de fabrikant beslist meer dan alleen een ander laagje verf. De vorm van de PHöNIX is behouden maar de Limited Edition heeft een nieuw voorpaneel in een frisse nieuwe kleur.

Aan de binnenkant  heeft Vision Ears ook iets gewijzigd. De PHöNIX Ltd. heeft nieuwe gebalanceerde armatuurdrivers voor de weergave van lage tonen en hiermee wordt het prestatieniveau nog wat omhoog geduwd volgens de fabrikant.

Wie belangstelling heeft moet vermoedelijk niet te lang treuzelen want er zullen maar 222 genummerde exemplaren gemaakt worden.

En wat kost al dit moois? Op de website van Vision Ears staat een prijs van 4.150 euro genoteerd. En er komt nog 35 euro verzendkosten bij.


EDITORS' CHOICE