Bang & Olufsen Lunar New Year 2023: producten in klassieke kleuren van Chinese zijderoute

Het Deense audio- en lifestylemerk Bang & Olufsen heeft onder de naam Lunar New Year 2023 een aantal producten een andere kleur gegeven. Volgens de ontwerpers zijn de producten, die overigens in een beperkte oplage uit zullen komen, geïnspireerd op de klassieke kleuren en elementen van de oude Zijderoute in China, die een centrale rol speelde bij het faciliteren van economische, culturele en politieke interacties tussen Oost en West voor meer dan 2.000 jaar.

Bang & Olufsen Lunar New Year

Het gaat in totaal om een vijftal producten dat een andere kleurstelling heeft gekregen. De producten zijn ook nog in hun originele kleur(en) te koop en de Lunar New Year collectie  bestaat uit drie nieuwe kleuren, t.w. Lunar Red, Jade Green en Gold Tones.

Beolit 20 Jade Green

De Beolit 20 is een compacte draagbare Bluetooth-luidspreker (3,5 mm-ingang is ook aanwezig) voorzien van een twee keer 35 Watt klasse D versterker. EQ-instellingen zijn toegankelijk via de Bang & Olufsen-app (beschikbaar voor zowel Android als iOS).

De Beolit 20 kan op netstroom werken of kan met zijn accu acht muziekplezier geven. Qi Wireless Charging is ingebouwd zodat je een mobiele telefoon draadloos kunt opladen door deze bovenop de luidspreker te plaatsen.

De Beolit 20 heeft een minimalistisch functioneel ontwerp met een draagbeugel en wordt geleverd met een USB-C naar USB-C-kabel van 1,25 meter, een stekkeradapter en een snelstartgids.

Adviesprijs Beolit 20: 549 euro

Beosound A1 Lunar Red and Jade Green

De Beosound A1 is een compacte draagbare luidspreker met een dynamisch en meeslepend basrijk geluid. De A1 kan tot 18 uur non-stop spelen per volledige lading (hij kan ook op een stopcontact worden aangesloten). De A1 bevat Bluetooth en is ook Microsoft Zoom-gecertificeerd en werkt ook met Alexa (een ingebouwde array met drie microfoons is inbegrepen.

De A1 draagbare luidspreker voldoet aan de IP67-norm dus hij is water-, stof- en zandbestendig.

De A1 wordt geleverd met een USB-C naar USB-A-kabel en een snelstartgids.

Adviesprijs Beosound A1: 299 euro

Beoplay H95: draadloze over-ear hoofdtelefoon

De Beoplay H95 is een over-earr draadloze hoofdtelefoon die is geoptimaliseerd voor een comfortabele langdurige luisterervaring (tot wel 38 uur na één keer opladen). Active Noise Cancelling (ANC) is inbegrepen en op maat gemaakte titanium drivers ondersteunen een krachtige geluidsweergave.

Het koele aluminium contrasteert met het warme lamsleer van de oorkussens. Het H95-product is geweldig voor reizigers of mensen die liever thuis met een koptelefoon luisteren.

De H95 wordt geleverd met een aluminium draagkoffer, USB-A naar USB-C-kabel, 3,5 mm audiokabel, microvezeldoekje, snelstartgids, wenskaart en instructie-/onderhoudskaart.

Adviesprijs Beoplay H95: 899 euro

Beoplay EX: draadloze in-ear hoofdtelefoon

De Beoplay EX zijn veelzijdige, goed uitziende oordopjes. De oordopjes zijn voorzien van Active Noise Cancellation (ANC) en bieden een diep, vol geluid, samen met knus comfort voor urenlang luisteren.

De EX-oordopjes voldoen aan de IP57-norm, hetgeen betekent dat ze tot dertig minuten in één meter diep water kunnen overleven en stof- en zandbestendig zijn.

Naast de oordopjes wordt de Beoplay EX geleverd met een oplaadetui met een draadloze Qi-ontvanger, een USB-A/USB-C-oplaadkabel van 0,5 meter, vier formaten COMPLY-siliconen oordopjes en een snelstartgids.

Adviesprijs Beoplay EX: 399 euro

Beoplay A9: draadloze luidspreker voor thuis

De Beoplay A9 is een uniek ogende ronde luidspreker met eigen voeding die is ontworpen om elke kamer te vullen met gedetailleerd geluid. De A9 bevat een digitaal versterkersysteem van 480 Watt. De A9 heeft techniek ingebouwd gekregen om het geluid aan te passen aan de ruimte waar hij staat.

Bluetooth en wifi zijn ingebouwd, samen met Chromecast, Airplay 2 en DLNA. Ondersteuning voor Spotify Connect, Deezer en TuneIn is natuurlijk ook aanwezig.

De A9 is gemaakt van parelgestraald aluminium en de poten van de Beoplay A9 hebben een verfijnd mat oppervlak, afgewerkt met een koele kleurtint. De aluminium ring met zijn iconische ronde vorm wordt geaccentueerd met een gepolijst oppervlak. De warm getinte, geweven stoffen bekleding van Kvadrat zorgt voor een contrast met de koele tinten van het aluminium.Voor de Lunar New Year wordt de A9 geleverd met een Lunar Red-accent op het luidsprekerrooster.

De Beoplay A9 wordt geleverd met een frontcover, drie houten poten, netsnoer en een snelstartgids.

Adviesprijs Beoplay A9: 3.399 euro

MERK

EDITORS' CHOICE