NIEUWSEglantier

Luistershow bij Eglantier Hifi met nieuwe Sonus faber Homage luidsprekers op 16, 17 en 19 febr. a.s.

De in de Belgische plaats Mechelen gevestigde audiodealer Eglantier Hifi organiseert een drietal luistershows waarbij de nieuwe luidsprekers van Sonus faber uit de Homage Collection zullen worden gedemonstreerd, uiteraard met passende bronnen en versterkers. Eglantier belooft een fijne luistershow want er zullen ook huisgemaakte hapjes en drankjes aanwezig zijn. Van tevoren even inschrijven is gewenst zodat de catering kan worden afgestemd op het aantal bezoekers.

Lanceringsevent nieuwe Sonus faber Homage Collection bij Eglantier Hifi

Het in Mechelen gevestigde Eglantier Hifi zal in de komende maand februari een drietal luistershows organiseren waar de gloednieuwe luidsprekers van de Homage collection van het Italiaanse Sonus faber hun muzikale kunsten aan belangstellenden mogen demonstreren. De nieuwe Amati, Serafino en Guarneri van de Homage lijn staan klaar voor een kritisch oordeel. Vergeleken met hun voorgangers hebben ze verschillende verbeteringen gekregen en spelen nu beter dan ooit. Deze fantastische luidsprekers zijn te verkrijgen in de gekende kleuren Wenge, Rood en het nieuwe stijlvolle Graphite.

Lees ook ons nieuwsartikel over de Sonus faber Homage Collection.

Er zijn drie demonstraties gepland en er zullen verschillende bronnen en versterkers worden gebruikt.

Luistershow donderdag 16 en vrijdag 17 februari tussen 17:00 uur en 21:00 uur

Op donderdag en vrijdag zullen de luidsprekers van Sonus faber worden aangestuurd door versterkers van McIntosh, t.w. voorversterker C12000 zal een paar mono eindversterkers van het type MC3500 aansturen.

Als bronnen zullen afwisselend CD’s, LP’s en streaming worden gebruikt. De bekabeling zal komen van The Chord Company met de Signature lijn en Powerhaus stroomvoorziening. Lees ook onze recensie over de Powerhaus stroomblokken van The Chord Company.

Luistershow zondag 19 februari tussen 13:00 uur en 17:00 uur

Op zondag worden de Sonus faber luidsprekers aangestuurd met een voor- en eindversterker van het Deense The Gryphon Audio, t.w. voor- en eindversterker van de Essence productlijn. Kabels komen tijdens deze demonstratie van Nordost. Lees ook onze recensie van de Essence versterkers van The Gryphon Audio.

Op donderdag en vrijdag zal er ook een vertegenwoordiger van Sonus faber en McIntosh aanwezig zijn. Zo kan de luisteraar een antwoord krijgen op de meeste technische vragen.

Uiteraard zijn er ook huisgemaakte hapjes en drankjes voorzien, aldus Eglantier Hifi en iedereen is welkom.

Gebruik de volgende link om in te schrijven voor een luistershow:
https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-sonus-faber-nieuwe-homage-event-510802984477

Adres en contactgegevens Eglantier BV

Eglantier BV
Battelsesteenweg 255
BE-2800 Mechelen
Tel. +32 15 33 79 52
Website: www.eglantier.net


EDITORS' CHOICE