Luistershow met Moon en Dynaudio op zat. 28 en zon. 29 jan. a.s. bij Hobo Hifi in Den Haag

De versterkers van de 700- en 800-serie van het Canadese audiomerk Moon zullen op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari a.s. de luidsprekers van de Confidence productlijn van de Deense luidsprekerfabrikant Dynaudio aansturen in de vestiging van Hobo Hifi in Den Haag. Kabels van het Amerikaanse AudioQuest zullen alle componenten met elkaar verbinden.

Moon en Dynaudio voor het voetlicht bij Hobo Hifi in Den Haag in het laatste weekend van januari 2023

Hobo Hifi organiseert weer een interessante High End Show in het komende weekend van zaterdag 28 en zondag 29 januari. Deze twee dagen zal de ruime winkel aan de Loosduinseweg 679 in Den Haag in het teken staan van twee merken, die samen voor fantastische klankmatige resultaten zorgen. Tijdens deze luistershow kunnen belangstellenden kennismaken met de fraaie combinatie van Moon en Dynaudio producten. Specifieker, de Moon 700- en 800- serie en de Dynaudio Confidence-serie. De specialisten van Hobo Hifi hebben met zorg verschillende sets samengesteld die tijdens het showweekend aan de bezoekers worden voorgesteld en gedemonstreerd. De toegang is natuurlijk gratis.

Wat gaat er dan precies neergezet worden? De luistershow zal voorzien worden van twee sets van op elkaar afgestemde componenten.

De eerste en grootste set bestaat uit de sierlijke Dynaudio Confidence 50 luidsprekerset, die wordt aangestuurd door de Moon 860A v2 eindversterker en een Moon 740P voorversterker. Als bron dient de onvolprezen Moon 780D V2 DAC/ streamer, die net als de voorversterker van stroom wordt voorzien door de Moon 820S Power Supply voedingsupgrade.

Met eindeloos veel vermogen, de eerste Watts van de Moon 860A V2 eindversterker zelfs in pure Klasse A, en de audiofiele bronnen en voorversterking zorgt de Moon front end voor controle en dynamiek. Levensechte timbres, verfijning en een levensechte harmonische snelheid in de weergave zijn beloftes die door deze Moon combinatie worden ingelost.

De Dynaudio Confidence 50 luidspreker mag gerust een statement van formaat genoemd worden, die perfect past bij bovenstaande high end Moon set. Deze verrassend slanke Dynaudio speaker uit de topklasse Confidence serie weet zelfs de meest kritische luisteraar te overtuigen met z'n verfijnde weergave, strakke en ultieme diepgang en eindeloos fraaie 3D geluidsbeeld. De Esotar3 tweeter, dubbele 15 centimeter grote mdirange drivers en de twee 18 centimeter grote MSP NeoTec woofers werken feilloos samen, terwijl uitgekristalliseerde technieken en ultieme materialen zorgen voor synergie. En dat met een afwerking zoals alleen dit merk dat kan. Een Dynaudio Confidence 50 luidspreker koop je als het ware voor het leven, terwijl je je muziek opnieuw kan blijven ontdekken. Mede dankzij het geslaagde huwelijk met de Moon set.

De tweede set is er voor de wat kleinere luisterruimte of budget, maar met behoud van kwaliteit. Want de tweede, meer compacte set zal de luisteraars in Den Haag net zo hard in vervoering weten te brengen, aldus Hobo Hifi. De Dynaudio Confidence 30 is de meest compacte vloerstaande luidspreker uit de Deense high end reeks, maar is nog steeds imposant om te zien en beluisteren. Een Moon 700i versterker stuurt deze slanke luidsprekers feilloos en met verve aan.

Luistershow Hobo Hifi: AudioQuest Mythical Creatures en Storm bekabeling

Om de stroom- en audiosignalen perfect over te brengen, kiest HOBO Hifi voor een combinatie van diverse topklasse AudioQuest kabels. Zo worden er AudioQuest Firebird interlinks en luidsprekerkabels ingezet. Voor de stroomvoorziening zorgen Hurricane netkabels en een bijpassend netfilter uit de AudioQuest Niagara-serie. Ook worden er AudioQuest netwerkkabels gebruikt, die met een Silent Angel Bonn8/ Forester/ Bastei switch-combinatie zijn verbonden.

Luistershow Hobo Hifi: wanneer en hoe laat?

Al met al zorgen bovenstaande hifisystemen voor een unieke luisterervaring van formaat. Je bent van harte welkom op zaterdag 28 januari a.s. tussen 10:00 uur en 17:00 uur of op zondag 29 januari a.s. tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Adres en contactgegevens Hobo Hifi Den Haag

Hobo Hifi Den Haag
Loosduinseweg 679 - 685
2571 AL Den Haag
Tel.: 070 - 364 2635
Website: https://www.hobo.nl/


EDITORS' CHOICE