Luistershow bij PUUR hifidelity met Clarisys Audio, Clearaudio en Goldmund op 24 en 25 maart a.s.

De in Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity zal op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart a.s. een luistershow organiseren waarbij de full-ribbon full-range luidsprekers van Clarisys Audio aangestuurd zullen worden door versterkers van het Zwitserse Goldmund. Onlangs heeft de Belgische audiodealer Alpha High End in zijn vestiging in Brasschaat een demonstratie gehouden met de bijzondere luidsprekers van Clarysis Audio. Voor wie dat heeft gemist of voor wie dat te ver weg vond is er nu een herkansing bij PUUR hifidelity in Zeist.

Luistershow met Clarisys Audio bij PUUR hifidelity

In de reeks introductieshows bij PUUR hifidelity is het op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart a.s. de beurt aan de full-ribbon luidsprekers van het Vietnamese Clarisys Audio. De Clarisys zal worden gecombineerd met elektronica van Goldmund, t.w. de Telos 590 NextGen II versterker/DAC en de prachtige Master Innovation draaitafel van Clearaudio met Balance Reference phono-versterker.

Clarisys begon in eerste instantie als onderdelenbouwer voor de wereldberoemde luidsprekers van Apogee, maar heeft inmiddels een geheel eigen lijn op de markt gebracht. De oorspronkelijke ontwerpen van Apogee zijn op de belangrijkste punten verbeterd, maar de unieke klankeigenschappen van deze full-ribbon luidsprekers zijn in stand gebleven.

Voor het digitale deel zal PUUR hifidelity de Pink Faun 2.16 streamer gebruiken met bekabeling en een netfilter van AudioQuest.

Alvast een indruk krijgen van de prestaties en klank van de luidsprekers van Clarisys Audio? Lees dan ons verslag van het bezoek van de Cost Is No Object luistershow bij Alpha High End in Brasschaat.

Meer weten? Kijk dan op de website van PUUR hifidelity.


EDITORS' CHOICE