Luistershow Audio met IQ bij Alpha High End in Brasschaat met Manger, Canor, Perlisten en Isotek op 1 en 2 april a.s.

De Belgische audiodealer Alpha High End zal op zaterdag 1 april en zondag 2 april in zijn vestiging in Brasschaat een luistershow organiseren waarbij luidsprekers van het Duitse Manger en het Amerikaanse Perlisten in het zonnetje zullen worden gezet. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door versterkers van Canor en netfilters van Isotek zullen voor schone stroom zorgen.

Luistershow “Audio met IQ”, zaterdag 1 april en zondag 2 april van 10:00 uur tot 17:00 uur te Brasschaat

Met groot genoegen nodigt audiodealer Alpha High End in Brasschaat belangstellenden uit om een bezoek te brengen aan de “Audio met IQ” show. “Het zit namelijk zo… om te kunnen genieten van live muziek is het niet meer nodig om een groep muzikanten thuis uit te nodigen, zoals bijvoorbeeld ten tijde van Beethoven en Mozart. Dankzij slimme mensen waaronder Thomas Edison, is het vandaag mogelijk om een overtuigende muzikale 'performance' te realiseren in uw eigen huiskamer,” aldus de aanhef van de uitnodiging van Alpha High End.

“We leven in een moderne wereld, waar de techniek ervoor zorgt dat we zomaar om het even welke artiest kunnen uitnodigen om een show te geven, eender wanneer…! How wonderfull

Het is dan ook fantastisch dat wij bij dit event niet enkel de prachtige producten presenteren die ons leven zoveel mooier maken, maar ook de ontwerpers en hun close assistenten !

Om te beginnen… Ladies first: Daniela Manger van de gelijknamige Duitse luidsprekerfabrikant. Mevr. Manger zal met groot plezier veel over de zeer speciale driver van Manger vertellen en uiteraard demonstreren. Zowel de top passieve P2 als de actieve S1 komen aan bod,” zo verklaart Alpha High End.

Lees ook onze recensie over de Manger P2.

“Aansturing is met een 'nieuw oud' merk: Canor uit Slowakije, nieuw in Belgie maar reeds dertig jaar actief, voornamelijk met uitmuntende buizenversterkers. Deze worden gepresenteerd door Ivan Bosnovic en Igor Ovad, beiden actief in Slowakije in de productie van deze juweeltjes.

Last but not least, Marijn Nederlof die ons het portfolio van het Amerikaanse Perlisten zal voorstellen, waarbij de ST7 velen zal verrassen met zijn uitmuntende prestaties en waar de prijs-kwaliteit verhouding super is.

Dit alles gecombineerd met telkens drie workshops gepresenteerd door Christian van Isotek, waar de zin van netfilters helemaal uitgelegd wordt. De workshops zijn telkens om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur. Inschrijven is aanbevolen, gewoon een mailtje naar Alpha High End sturen met de gewenste dag en uur. First come, first serve.

Zoals steeds zijn onze shows gratis en geen koopjestalk. Parkeren kan naast de winkel, gratis, aan de Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat.

Chris, Sammy & het Alpha team zien jullie graag komen.”


EDITORS' CHOICE