NIEUWSPylon Audio

Distributie in Benelux van producten van Poolse luidsprekerbouwer Pylon Audio vanaf april 2023 door het Nederlandse Dimex

Het in Nederland gevestigde Dimex is sinds april 2023 officieel distributeur voor de Benelux van de luidsprekers van de in Polen gevestigde fabrikant Pylon Audio. De Poolse fabrikant bracht de afgelopen tijd verschillende nieuwe luidsprekers op de markt. Dimex richt zich vooral op de productlijnen Diamond en Jasper en het model Jade Twenty. Dimex heeft ons verteld dat er ook draadloze varianten in de pijplijn zitten.

Pylon Audio

Het in Polen gevestigde Pylon Audio ontstond naar eigen zeggen uit passie en liefde voor muziek en geluid. In combinatie met ervaring en een fijnzinnig gehoor bracht dit de oprichters er in 2011 toe de stap te zetten naar de professionele elektro-akoestische industrie. Sindsdien werkt het bedrijf voor al haar luidsprekers, luidsprekersets en verwante audioapparatuur doorlopend aan een zo puur en perfect mogelijk geluid.

Pylon ging daarnaast een partnerschap aan met producent van hoogwaardige audiotechnologieën Wisa. Daardoor zijn verschillende lijnen van Pylon binnenkort ook beschikbaar als draadloze wifi-variant, zowel in stereo- als in home theatre uitvoering.

Bij het Nederlandse Dimex staan kwaliteit en service centraal. Dimex werkt dan ook alleen met gerenommeerde merken en geeft minimaal twee jaar garantie op alle apparatuur. “Onze dealers weten dat wij kiezen voor merken die tot de top in onze branche behoren en die steeds weer weten te verrassen met nieuwe ideeën, ontwikkelingen en producten,”zo verklaart Edwin Henselijn van Dimex. “Pylon past daar met haar bedrijfsfilosofie en topproducten naadloos in. We zijn dan ook blij met onze gedeelde passie voor geluid en dit nieuwe dealerschap en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Op de merkenpagina van Dimex is een overzicht te vinden van de dealers die de verkoop van Pylon producten verzorgen.

Meer weten? Kijk dan op de website van Pylon Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE