Sound Kitchen Sessions presents Marvin Gaye op 1 juli a.s. om 14:00 uur

Head-fi en koffiewinkel Sound Kitchen in Rotterdam organiseert op zaterdag 1 juli a.s. een luistershow waarbij de muziek van Marvin Gaye centraal zal staan. “Voel de soulvolle melodieën en soepele ritmes van de man bekend als de ‘Prince of Soul’, afgespeeld op een hoofdtelefoon van jouw keuze in onze prachtige winkel in Rotterdam,” aldus de uitnodiging van Sound Kitchen. Geen belangstelling voor Marvin Gaye of hoofdtelefoons? Ga dan voor uitstekende koffie naar Sound Kitchen.

Sound Kitchen Sessions met Marvin Gaye op zaterdag 1 juli 2023 om 14:00 uur

Als muzikaal visionair en één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Motown-sound, belichaamde de Amerikaanse zanger Marvin Gaye (1939 - 1984) een soulvolle autoriteit via zijn muziek en creëerde verbluffende kunst als uitlaatklep voor zijn beladen leven. Reden waarom het in Rotterdam gevestigde Sound Kitchen op zaterdag 1 juli a.s. een luistershow organiseert met een hoofdrol voor de muziek van Marvin Gaye.

Lees ook het verslag van ons bezoek aan Sound Kitchen.

“Tijdens deze interessante show vertellen wij het verhaal van zijn leven en werk (in het Engels) en zullen zijn muziek spelen in de hoogst mogelijk resolutie op de best mogelijke apparatuur en hoofdtelefoons. Maar dat is niet alles! Wij organiseren ook een prijsvraag waarmee je mooie prijzen kunt winnen!

Kom dus langs op zaterdag 1 juli a.s. vanaf 14:00 uur en beleef met ons het verhaal en de muziek van de legendarische Marvin Gaye! Regel je gratis kaarten via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/sound-kitchen-sessions-presents-marvin-gaye-tickets-648985151057

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel jouw plek!” aldus het Rotterdamse Sound Kitchen.

Adres en contactgegevens Sound Kitchen

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam
Website: www.the-soundkitchen.com
E-mail: info@the-soundkitchen.com


EDITORS' CHOICE