Luistershow met voorversterkers Soulution 727 en 757 op zat. 23 sept. a.s. bij AudioXperience

Het Zwitserse audiobedrijf Soulution heeft op de High End audiobeurs die plaats heeft gevonden in mei 2023 in de Duitse stad München een tweetal nieuwe voorversterkers aan het publiek getoond. De nieuwe 727 en 757 zijn op zaterdag 23 september a.s. te bewonderen bij dealer AudioXperience in Nuenen. Hoofdontwerper Cyrill Hammer is persoonlijk aanwezig om zijn nieuwste producten van een toelichting te voorzien. Toegang is gratis, maar van tevoren reserveren is nodig vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Introductie van nieuwe Soulution 727 en 757 voorversterkers met Cyrill Hammer bij AudioXperience op zaterdag 23 september a.s.

Zaterdag 23 september a.s heeft audiodealer AudioXperience in Nuenen een hele mooie primeur. Op deze dag zal namelijk Cyrill Hammer, ontwerper en eigenaar van de Zwitserse audiofabrikant Soulution bij AudioXperience igevestigd in Nuenen aanwezig zijn om de gloednieuwe 7-serie van Soulution te introduceren.

De eerste producten uit deze lijn zijn de 727 voorversterker en 757 Phono-voorversterker en beide apparaten spelen mee aan de bovenkant van de markt. “De nieuwe Soulution 7-serie producten zijn van de grond af nieuw ontworpen en zijn superieur aan hun veelgeprezen voorgangers. We hebben al het mogelijke gedaan om de prestaties van onze toplijn op eenzame hoogte te krijgen. Dat doel is gelukt en het resultaat staat hier te spelen,” zo verklaart een trotse Cyrill Hammer.

De nieuwe 727 voorversterker heeft een ruisniveau dat 20 dB lager is dan van zijn voorganger. De bandbreedte is 20 MHz waardoor fasefouten in de audioband worden verminderd. De kanaalscheiding is verhoogd met 30 dB en vervorming is teruggebracht tot een niet meetbaar laag niveau.

De Soulution phono voorversterker 757 onthult het volledige potentieel en de schoonheid van vinyl in al haar subtiele toonvariaties, dynamiek, muzikaliteit en verfijning, terwijl het muzikale signaal intact blijft. De 757 behoort tot de absolute top in analoge muziekreproductie en creëert een levensechte muziekbeleving waarbij de luisteraar ondergedompeld wordt in een ware driedimensionale ervaring.

De 757 phono-voorversterker is volledig geoptimaliseerd voor Moving Coil en Moving Magnet elementen, maar ook voor optische elementen van DS Audio en directe ingangen voor de tape-koppen van spoelenrecorders. De-emphasis curven kunnen door de gebruiker worden geselecteerd voor zowel vinyl als spoelenrecorders, en zorgen voor een perfecte weergave van alle analoge platen en tapes.

Op zaterdag 23 september a.s. zal AudioXperience de Soulution 727 en 757  demonstreren in een absoluut topklasse systeem. Wat te denken van de Soulution 727 gecombineerd met twee mono geschakelde Soulution 511 eindversterkers, een compleet dCS Vivaldi systeem voor streaming-audio, TechDAS Airforce III draaitafel voorzien van een Graham Elite arm en TechDAS TDC01-Ti element, Crystal Cable van Gogh bekabeling en Magico M2 luidsprekers.

Om deze presentatie bij te kunnen wonen vraagt AudioXperience aan belangsgtellenden om zich in te schrijven om een plaats te reserveren. Er zullen verspreid over de dag een viertal sessies plaatsvinden, als volgt:

Sessie 1: 10.30 - 11.30 uur
Sessie 2: 12.00 - 13.00 uur
Sessie 3: 14.00 - 15.00 uur
Sessie 4: 15.30 - 16.30 uur

Stuur een e-mail naar info@audioxperience.com of bel 040 - 290 6344 om een plaats reserveren. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer weten? Kijk dan op de website van Soulution of de website van AudioXperience

Adres en contactgegevens AudioXperience

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen (NL)
Tel.: +31 (0) 40 - 290 6344
Website: www.audioxperience.com
E-mail: info@audioxperience.com

MERK

EDITORS' CHOICE