NIEUWS

Voorverkoop Hifidelity Jaarboek 2024

Redactie Hifi.nl | 01 december 2023

We gaan aftellen, het Hi-fidelity Jaarboek 2024 gaat in de laatste maand van het jaar weer naar de drukker! Dat betekent dat de voorverkoop bij dezen is gestart: wie vóór december 2023 het boek bestelt, betaalt slechts 10 euro inclusief verzendkosten(!). De reguliere prijs ná de voorverkoop wordt 15 euro plus verzenden, dus sla je slag! 

*UPDATE: de voorverkoop is geëindigd. In 2024 gaan we verder met de reguliere verkoop.

HI-FIDELITY VOORVERKOOP = 10 EURO

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL /. BE een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden.

De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine zijn we een paar jaar geleden teruggekeerd naar onze roots in de high-end audio, en ook dit najaar hebben we onze krachten gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

BESTEL 'M NU!

Het dubbeldikke Hi-fidelity Jaarboek 2024 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave om 2023 gezamenlijk af te sluiten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Bestel 'm nu! Uitleveren van de tijdens de voorverkoop (= vóór 1 december) bestelde nummers doen we in week 50 en 51, dus je hebt je paar honderd pagina's aan Hi-fidelity dan voor de kerst binnen

Vaste prijs = 15 euro
Verzendkosten = 4,85 euro
Voorverkoop = 10 EURO TOTAAL (incl verzenden NL/BE!)


EDITORS' CHOICE